Samsun`da coşkulu kutlama

Samsun, Çorum, Amasya, Tokat, Sinop, Çankırı ve Kastamonu'da Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından vatandaşlar kutlama yaptı.

Samsun`da coşkulu kutlama

Sonuçlarının açıklanmasıyla Samsun'da vatandaşlar sokaklarda araç konvoyu oluşturarak, Cumhur İttifakı'nın seçim başarısını kutladı.

Türk bayrağının yanı sıra AK Parti ve MHP bayrakları taşıyan vatandaşlar, daha sonra Kurtuluş Yolu'nda toplandı, havai fişek gösterisi gerçekleştirildi.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, buradaki kutlamalarda yaptığı konuşmada, cumhuriyet tarihinin en büyük adımı atılıp Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin Cumhur İttifakı ile inşa edildiğini belirterek, "Şimdi güçlü Türkiye'yi inşa etme zamanı. Samsun üzerine düşeni yapıyor, biz de üzerimize düşeni elbette yapacağız. Samsun 25 Haziran'da, yarından itibaren Türkiye'nin aydınlık geleceğinde en önde yürümeyi hak etmiştir." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ise milletin bir kez daha tarih yazdığını vurgulayarak, "Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı başkan seçtiniz. Millet iradesini tüm dünyaya gösterdiniz. 'Durmak yok yola devam' dediniz. İstikrar ve yatırımlardan, kalkınmadan yana oy kullandınız. 'Türkiye şahlansın' dediniz." ifadesini kullandı.

Seçmene, teşkilat mensuplarına, partililere teşekkür eden Karaaslan, şahlanış döneminde Samsun ve Türkiye için çalışmaya, üretmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER