Şehrimize değer kattık

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "15 yılda çaktığımız her bir çiviyi şehrimiz için çaktık. Yaptığımız yatırımlarla şehrimizin değerine değer kattık" dedi

Şehrimize değer kattık

Canik'te 15 yıl içerisinde yaptıkları yatırımlar ve hayata geçirilen projelerden tüm Samsun'un faydalandığını ifade eden Başkan Osman Genç, "Canik'e hizmet ederken, aslında tüm Samsun için çalıştık. Yaptığımız her işte mutlaka Samsun'un genelini gözettik. Mesela yüzbinlerce kişiye kapılarını açan Canik Kültür Merkezi tüm bölgeye hitap ediyor. Yine Hasan Doğan Spor Salonumuzdan ve Meşe Kültür Tesisleri'nden tüm Samsun yararlanıyor" dedi.

DEV YATIRIMLAR

İlçeye dev yatırımlar kazandırdıklarını belirten Başkan Genç, "Kuzey Yıldızı kentsel dönüşüm projesi binlerce insanımıza modern yaşam alanı oldu. Adnan Menderes Demokrasi Meydanı Samsun'a ikinci bir meydan oldu. Belediye olarak öncü olarak ilçemize çektiğimiz özel yatırımlar Lovelet, Koçtaş, Metro Gross, Dev Gross, Medicana Hastanesi, Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Samsun Üniversitesi sadece Canik'in değil, Samsun'un değerine değer kattık. Yani çaktığımız her çivi Samsun için" dedi.

BİNLERCE KİŞİYE İŞ KAPISI

Halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak gördüklerini de vurgulayan Başkan Osman Genç, "İnşallah Şehir Hastanesi de ilçemize yapılacak. Hurdacıların, lastik fabrikalarının, eski cezaevinin kaldırılması bu alanlara değer kattı. Bunlar şehrimiz için önemli yatırımlar ve binlerce kişiye iş kapısı açan çalışmalar. Bugüne kadar çalışmalarımızda Samsun'umuzu nasıl daha ileriye götürebilirizi hesapladık. Gelen olumlu tepkiler bizlere doğru işler yaptığımızı da gösteriyor" diye konuştu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER