Sergen Yalçın, İstanbul gecelerinde Samsunlu oyuncu ile görüldü

Beşiktaş'ın başında çıktığı 2 maçı da kazanarak siyah-beyazlı taraftarların gönlünde taht kuran Sergen Yalçın, galibiyet serisini İstanbul gecelerinde kutladı.

Sergen Yalçın, İstanbul gecelerinde Samsunlu oyuncu ile  görüldü

Beşiktaş'ın başında çıktığı 2 maçı da kazanarak siyah-beyazlı taraftarların gönlünde taht kuran Sergen Yalçın, galibiyet serisini İstanbul gecelerinde kutladı. Sergen Yalçın, Melisa Şalgam'la görüntülendi.

Melisa Şalgam KİMDİR?

Arka Sokaklar Asiye karakteri ile kamera karşısında oyunculuk kariyerini sürdüren Melisa Şalgam daha önce Benim Adım Feridun sinema filminde Çisem karakterini canlandırmıştır. 1996 yılında dünyaya gelen güzel oyuncu aslen Samsun ludur ve Samsun doğumludur. 2001 yılında ailesinin işi nedeni ile Antalya ya taşınmışlardır. İlköğretim ve Lise eğitimini Antalya da tamamlamıştır. Ardından yine Antalya da bir çok tiyatro oyununda yer almıştır. Ayrıca piyano, şan, solfej eğitimide almıştır. Lise döneminde 1 yıl tiyatro eğitimi alan Melisa Şalgam daha sonra kamera önü oyunculuk eğitimi ile kendisini geliştirmiştir. Lise den sonra İstanbul Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünü kazanan Melisa Şalgam 2. sınıfta iken Benim Adım Feridun filminde rol almış ardından Firardayız adlı sinema filmindede oyunculuk yapmıştır.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER