banner223

'SOSYAL MEDYA' mitingi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin bir ilki daha gerçekleştirerek 'Sosyal Medya Mitingi'nde halkla buluştu. Şahin'in mitingine özellikle gençler büyük ilgi gösterdi.

'SOSYAL MEDYA' mitingi!

Samsun'da, Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, seçim kampanyasını hız kesmeden sürdürürken 'İlk'lere imza atmaya devam ediyor. Başkan Şahin son olarak 'Sosyal Medya Mitingi' düzenledi ve canlı yayında halkın karşısına çıktı. Şahin, özellikle gençlerin büyük ilgisiyle karşılandı.

'İNTERAKTİF UYGULAMA'NIN ARDINDAN...


Her platformda, her ziyaretinde, her toplantısında 'Atakum'u halkımızla birlikte yöneteceğiz' diyen Zihni Şahin, daha önce başlattığı 'İnteraktif Uygulama'  ve olşuturduğu 'Atakum İçin Bir Fikrim Var Merkezi'nin ardından bu kez de 'Sosyal Medya Miting'leriyle Atakumlularla buluşuyor. SMS ve internet yoluyla 'Başkana sor' uygulamasını hayata geçiren Zihni Şahin, dün akşam da AK Parti Samsun Gençlik Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği Sosyal Medya Mitingi'yle halkın karşısına çıktı.

FACEBOOK VE YOUTUBE'DAN CANLI YAYINLAR


AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile birlikte, Atakum Belediye Meclis Üyesi Adayı ve AK Parti Samsun Gençlik Kolları Teşkilatlandırma Başkanı Ali Can Mırık ile Gençlik Kolları Üyeleri tarafından düzenlenen Sosyal Medya Mitingi'ne katılan Zihni Şahin, halkın sorularını yanıtladı. Üniversite öğrencisi Muhammet Koçhan’ın evinde gerçekleştirilen Sosyal Medya Mitingi, Başkanın Zihni Şahin’in resmi sosyal medya hesapları facebook sayfası, youtube kanalı ve internet sitesi yanında 30’dan fazla facebook sayfasında canlı olarak yayınlandı. 

YOĞUN İLGİ GÖSTEREN GENÇLERE ÖNERİLER


Binlerce vatandaşın ilgi ve beğeniyle takip ettiği Sosyal Medya Mitingi'nde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin Şahin, modoretör Mesut Keskin’in yöneltiği soruların yanısıra takipçilerden gelen soruları da yanıtladı, ortaya konulan düşünce ve öneriler ile ilgili görüş belirtti. Başkan Zihni Şahin, sık sık gençliğin önemine vurgu yaparak, "Gençlerimiz, hayatın gerçeklerini ıskalamadan kendilerini çok iyi yetiştirmelidirler. Çok okumaları, çok araştırmaları gerek. Gençlerimiz hangi işi yapıyorsa o işi en iyi ve düzgün şekilde yerine getirmek zorunda. Kendilerine, ailelerine ve topluma yararlı olmaları ancak böyle mümkün olur" dedi.

KÜLTÜR, SANAT, BİLİM, GENÇLİK ŞEHRİ


Başkan Zihni Şahin ayrıca, Atakum’un kültür, sanat, eğitim, bilim gençlik ve turizm şehri potansiyelleri bulunduğuna dikkati çekerek, "Tüm bu potansiyelleri harekete geçireceğiz" dedi ve bu yöndeki projelerinden de örnekler verdi. Şahin, "Atakum'da birlikte yönetim anlayışını her yönüyle hakim kılacak, bu güzel kenti çok daha ileriye taşıyacağız" diye konuştu.

Başkan Zihni Şahin, yoğun ilgi gören sosyal medya mitingi sonrası birlikte selfi çektirdiği gençlere, "Sizlerin enerjisi ve fikirleri ile motive oluyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER