banner223

"ŞUAN BÜYÜK BİR MÜCADELE VERİLİYOR"

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Ülkemizin geleceği için hepimiz çok çalışmamız gerekli. Oturarak hiç bir şey elde edemeyiz, el ele vererek kutlu yolda birlikte ilerlemeliyiz. Başka Türkiye yok, çocuklarımıza en iyi miras güçlü ve müreffeh Türkiye bir bırakmaktır" dedi.

"ŞUAN BÜYÜK BİR MÜCADELE VERİLİYOR"

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Kavak ilçesinde bayramlaşma ve bir dizi programlara katıldı.

Milletvekili Yılmaz, Mahmutbeyli Mahallesi'nde Yusuf Şanlı, Dura Mahallesi'nde Bahri Dura'ın cenaze namazına katıldı. Ailelere taziyelerini ileten Yılmaz, Mahmutbeyli Mahallesi'nde bir süre önce annesini kaybeden mahalle sakinlerinden eski bir dostu olan rahmetli Sefer Aydemir'in oğlu İlyas Aydemir'in evine konuk oldu. Başsağlığı dileklerini ileten Yılmaz, geçmiş günlerden sohbetti, aile efratlarıyla vakit geçirdi. Ailenin Milletvekili Yılmaz ile yıllar öncesinden çekilen fotoğraflarını göstermeleri ise anıları canlandırdı.

Kavak programına Atatürk Parkı'nda vatandaşlar ve teşkilat üyeleriyle bayramlaşma ile devam edildi. Bayramlaşmaya katılanlarla tek tek selamlaşan Yılmaz, burada yaptığı konuşmada Kavak ilçesinin Samsun'un en çok gelişen ilçeleri arasında olduğunu ve bir çok yatırımla geleceğe emin adımlarla ilerlediğini vurguladı.

"ŞUAN BÜYÜK BİR MÜCADELE VERİLİYOR"

Türk siyasi tarihinin iyi hatırlanması gerektiğini, Türkiye'nin nasıl zor süreçlerden geçtiğini, kıskaca alındığını, darbeler, yanlış kararlar, içte ve dıştaki kirli oyunlarla geri bırakıldığı gibi konuları anımsatan Yılmaz, "Türkiye'nin güçlenmesini, rant kapılarının kapanmamasını istemeyenler, demokrasinin, hukukun, ekonominin, adaletin gelişmesini öteleyenler güzel ülkemizi abluka altına almıştı. AK Parti iktidarı ile kirli düzenler bozuldu. Şimdi ise eskiye dönmek için mücadele edenlerin hesaplaşmaları, kirli oyunları hala bitmedi. Rabbim onlara fırsat vermesin. Şuan büyük bir mücadele veriliyor. Bu mücadele sürecine herkesin gönülden katkı vermesini istiyoruz." diye konuştu.

"BAŞKA TÜRKİYE YOK"

Türkiye’nin maruz kaldığı terör saldırılarına, kuşatmalara, tuzaklara rağmen, demokrasisi, birlik ve beraberliği, ekonomisiyle dimdik ayakta olduğunu ifade eden Yılmaz, "Dünya'da yeni bir yapılanma, güç savaşları devam ediyor. Türkiye olarak bu yeni dünya düzeninde en güçlü bir şekilde yerimizi almamız gerekli. Önce her yönüyle güçlenmemiz, üretmemiz, kendi kendine yeten bir ülke olmamız gerekli. Ülkemizin en büyük avantajı ise geçmiş yıllardaki gibi güçsüz bir ülke olmaması. 1990'lı ve daha önceki yılları bir hatırlayalım. Ne kadar vahim tablolar ortadaydı. Ülkemizin geleceği için hepimiz çok çalışmamız gerekli. Oturarak hiç bir şey elde edemeyiz, el ele vererek kutlu yolda birlikte ilerlemeliyiz. Başka Türkiye yok, çocuklarımıza en iyi miras güçlü ve müreffeh bir Türkiye bırakmaktır." diye konuştu.

Yılmaz, programını Güven Park'ta vatandaş ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelmesinin ardından tamamladı. Programa Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Osman Atlı, MHP İlçe Başkanı Cahit Kamber, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk,

Samsun Büyükşehir Belediyesi Eski Meclis Başkanvekili Turan Çakır, Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Oy'da katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER