TERME BİRLİK ve DAYANIŞMA DERNEĞİ TSM KOROSU ŞUBAT KONSERİNE HAZIRLANIYOR !

Şefliğini bestekâr Vehbi TEZCAN' ın yaptığı, Terme Birlik ve Dayanışma Derneği bünyesinde oluşturulan Türk Sanat Müziği Korosu, yeni sezon çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

TERME BİRLİK ve DAYANIŞMA DERNEĞİ TSM KOROSU ŞUBAT KONSERİNE HAZIRLANIYOR !

Samsun, İlkadım'da 2014 yılında kurulan Terme Birlik ve Dayanışma Derneği bünyesinde oluşturulan Türk Sanat Müziği Korosu ilk çalışmalarına 10 Ekim 2018'de Dernek lokalinde başladı. Kuruluş sezonunda, 6 şubat 2019'da ilk konserini Büyükşehir Sanat Merkezi' nde verdi.

Devamında; 3 mayıs 2019'da İlkadım Halk Eğitim Merkezi' nin organize ettiği 100. Yıl Etkinlikleri çerçevesinde; Bulvar AVM' nin bulunduğu alanda, " Solistler Geçidi " programını gerçekleştirdi.

Koro; ilk sezonun kapanış konserini ise, 18 Haziran 2019' da Terme Belediyesi Kültür Merkezi' nde verdi.

Terme Birlik ve Dayanışma Derneği bünyesinde oluşturulan Türk Sanat Müziği Koro Şefi Vehbi TEZCAN konuyla ilgili olarak şunları söyledi :

Terme Birlik ve Dayanışma Derneği Türk Sanat Müziği Korosu bu yıl ikinci sezonu çalışmalarına 01 Ekim 2019 ' da başladı.

Şubat ayı içerisinde; Samsun B.Şehir Sanat Merkezi' nde sezonun ilk konserine hazırlanan Terme Birlik ve Dayanışma Derneği bünyesinde oluşturulan Türk Sanat Müziği Korosu, yeni katılımcılarla daha da güçlenmeyi hedeflemektedir.

Türk Müziğine gönül veren, yeni dostluklar edinmek isteyen herkesi koromuza davet ediyoruz.

Selam, sevgi ve saygılarımızla. "

Haber : Oktay ZERRİN

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER