banner223

“TERME TÜM COŞKUSUYLA MHP DİYOR”

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Terme İlçesi'nde muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve esnaflar ile bir araya geldi.

“TERME TÜM COŞKUSUYLA MHP DİYOR”

Gündüz ilçede esnaf gezisi yapan Usta, iftar yemeğinde ise muhtarlar ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini ağırladı. Programa İlçe Başkanı Muammer Kaynar'ın yanı sıra il ve ilçe yöneticileri de katıldı. Usta, partisinin seçim beyannamesinde yer alan esnaf ve çiftçilere yönelik vaadler hakkında bilgi verdi.

TERME TÜM COŞKUSUYLA MHP DİYOR

Terme’de seçmenler ile bir araya gelen USTA, “24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi ülkemizin bütün sorunları, riskleri değerlendirilerek alınmış bir karardır. Milliyetçi Hareket Parti’sinin ülke bekası dışında başka bir amacı yoktur. Partimizin bütün meselesi Türkiye meselesi ve Türk Milleti’nin geleceğidir. Halkımızın desteği ile Karadeniz Bölgesi ve Samsun adına Milliyetçi Hareket Partisi olarak oy oranımız artacaktır. Burada gördüğümüz ilgi bizi fazlası ile memnun etmiştir. Ve ben inanıyorum ki Terme tüm coşkusuyla MHP diyor “dedi.

ESNAF VE SANATKARLAR KESİMİ GÜÇLENDİRİLECEKTİR

İlçede esnaf gezisi yapan USTA, “Burada esnaflarımızın sorunlarını dinledik. Esnaf ve sanatkarlar kesimini güçlendirecek, onları desteklemek amaçlı partimizin açıklanan beyannamesinden bahsettik. Ekonomide rekabet sağlanarak tekelci oluşumların önlenmesi, istihdam yaratılması, gelir dağılımındaki dengesizliklerin giderilmesi, yeni girişimcilerin ekonomiye kazandırılması, sosyal barışın korunması, bölgeler arası dengesizliklerin giderilmesi ve yerel potansiyelin harekete geçirilmesi amacıyla esnaf ve sanatkâr kesiminin faaliyetleri destekleyeceğimize söz verdik “ dedi.

Usta sonrasında Ramazan Sokağı’nda bir araya geldiği vatandaşlarla beraber zaman geçirdi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER