banner221

'YENİ OSB, İHYA EDECEK!..'

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, "Öncelikli hedefimiz istihdam olacak. 3 bin 500 dönümlük yeni Organize Sanayi Bölgesi(OSB) ile işe başlayacağız. Tüm ilçelerimiz istihdam artışıyla tanışacak" dedi

'YENİ OSB, İHYA EDECEK!..'

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, seçim çalışmalarını partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) açılışlarıyla sürdürüyor. Demir, Canik, Atakum ve İlkadım ilçelerindeki SKM açılışlarında 'İstihdam' konusuna dikkat çekti ve, "Samsun'un tüm ilçelerinde istihdam hamlesi başlatacağız. 3 bin 500 dönümlük yeni OSB ilk adımımız olacak. Sanayi hamlesinin gerisi gelecek" dedi.

AÇILIŞLARDAKİ COŞKU MORAL VERDİ

Mustafa Demir, özellikle Canik SKM açılışında istihdama yönelik projelerini açıkladı. AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz ve Fuat Köktaş, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı ile çok sayıda partilinin katıldığı Canik SKM açılışında konuşan Demir, sözlerine, "Şunu samimiyetle ifade ediyorum, tüm seçim koordinasyon merkezleri açılışlarımız benim daha önce gördüklerimden çok daha farklı. Çok daha katılımlı ve çok daha heyecanlı. Sizlere teşekkür ediyorum, sizleri tebrik ediyorum" diyerek başladı.

'BU HALK BUNA MÜSADA ETMEZ!'

Cumhur İttifakı'nın önemine dikkati çeken Mustafa Demir, "Türkiye Cumhuriyeti'nin şu anda geldiği yerde kalması için çok daha dikkat etmemiz gerekiyor. Burada kalmak için 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'nı daha önce olan destekten çok daha fazla destekle yerel seçimleri tamamlayacağız. Bugün durduğumuz yerden tökezlersek bizi yutmaya, parça parça, lime lime etmeye kalkarlar. Allah’ın izniyle bu necip millet, bu Canik buna müsaade etmeyecek" dedi.

'CANİK'İ KANAVİÇE GİBİ İŞLEYECEĞİZ'

31 Mart'tan sonra Canik’i 'Kanaviçe dokur gibi dokuyacağız' diyen Mustafa Demir, "Kentsel dönüşümün Türkiye’deki en iyi en güzel örneklerini burada sergileyeceğiz. Söz veriyoruz. Önünüzdeki deniz manzarası dahil olmak üzere, Gazi Osman Paşa, Soğuksu, Belediyeevleri, Hasköy, bütün mahallelerimizi kanaviçe gibi dokuyacağız" ifadelerini kullandı.

'BÜTÜN İLÇELER İHYA OLACAK...'

Canik’in en büyük sorunlarından birisinin 'istihdam' olduğuna dikkati çeken Mustafa Demir, "Milletvekillerimizin katkısıyla, sayın cumhurbaşkanımızın talimatıyla 31 Mart'tan sonra 2019 yılı içerisinde 3 bin 500 dönüm yeni OSB kuracağız. İstihdamda Samsun’u bütün ilçeleriyle birlikte ihya edeceğiz. Ben sadece Canik’e en yakın olanı anlattım. Diğer ilçelerimizde de bir çok istihdama yönelik projemiz var tabi" diye konuştu.

2 YIL İÇERİSİNDE ALTYAPI TAMAM

Yaklaşık 3 aydır sahada olduğunu, halkla buluştuğunu hatırlatan Demir, "İş konusunda disiplinliyiz. Köyden mahallelere dönmüş kesimlerimizde 2 yıl içerisinde tüm altyapıyı tamamlıyoruz. Kanalizasyon, su, yol nasıl yapılıyor, göreceksiniz. Meclis üyelerimizle, Canik’te İbrahim Sandıkçı kardeşimizle, ittifakın belediye başkanı olarak el ele verip tüm sorunların üstesinden geleceğiz" dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER