banner223

Yeni Zelanda'da 49 kişinin hayatını kaybettiği katliamla ilgili açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı Abdullah Karapıçak Yeni Zelanda'nın Christchurch kentindeki Al Noor ve Linwood camilerinde 49 kişinin hayatını kaybettiği katliam için Twitter’dan açıklamalarda bulundu.

Yeni Zelanda'da 49 kişinin hayatını kaybettiği katliamla ilgili açıklama

MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak’ın şahsi Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle;

“Bu saldırı İslam karşıtlığının ve Müslüman düşmanlığının geldiği noktayı göstermektedir”

Yeni Zelanda’nın Christchurch kentinde Cuma Namazı esnasında iki camiye düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Bu saldırı, İslam karşıtlığının ve Müslüman düşmanlığının geldiği noktayı göstermektedir. #NewZealand”

“Bu saldırıların failleri en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Arkalarında olan güç açığa çıkarılmalı kamuoyuna duyurulmalıdır. Ülkemiz de inançlarımızla alay edip karalamaya teşebbüs eden çevreler mezkur terör saldırısından ders alır, sonuç çıkartır.”

“Huzur içinde namaz kılan ibadetini gerçekleştiren masum Müslümanlara yönelik olan bu saldırı aslında tüm insanlığa yapılmış bir saldırır. Bu akıl dışı vahşeti şiddetle kınıyorum! Saldırı da yaşamını yitiren terör kurbanların ailelerine ve Yeni Zelanda halkına baş sağlığı dilerim.”

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER