YÖNETİM TECRÜBEMİZLE HALKIN HİZMETİNDEYİZ

Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir’in Samsun Memursen Ziyaret etti.

YÖNETİM TECRÜBEMİZLE HALKIN HİZMETİNDEYİZ

Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa DemirAK Parti İlkadım İlçe Başkan Vekili Serkan Akyüz, İlkadım Belediye Başkanı Sayın Erdoğan Tok ile birlikte Memur-Sen Konfederasyonu Samsun İl Temsilcisi Sayın Hamdi Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

 EMEĞİN HAKKINI VERMEK İNANCIMIZIN BİR GEREĞİ

Samsun’da toplam 20 bin üyesi olan Memursen ailesinin gayret ve samimiyetini ispat etmiş güzide bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade eden Demir, “Ülkenin zor zamanlarında her zaman haklının yanında yer alan sivil bir insiyatif nasıl olur? Bunun en iyi örneklerinden biridir Memursen” diye konuşmasını sürdüren Demir, “Sendikal çalışmaların önüne açan Ak Parti Hükümetleridir. Emekçilerin bayramı olan 1 Mayıs iktidarımız döneminde resmi tatil ilan edildi” dedi.

HALKLA BÜTÜNLEŞMİŞ BİR YÖNETİM

Sivil toplum örgütlerinin halkın nabzını tutma ve halkın sesi olma noktasında önemli işlevinin olduğunu belirten Mustafa Demir “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bizim için sorunların detaylı tespiti ve çözümü için çok önemli. Bu süreci halkımızın temsilcileri olan STKlarımızla birlikte planlayacağız.” diye konuştu. 

YÖNETİM TECRÜBEMİZLE HALKIN HİZMETİNDEYİZ

En ücra noktasından merkeze kadar Samsun’un sorunlarına vakıf olduklarını” dile getiren Demir “Çözüm noktasında tecrübemizle ve halkın katkısı ile hızlı ve kalıcı bir çalışma temposuna gireceklerini” ifade etti.

Seçim çalışmalarına çerçevesinde İkizceliler Derneği’ni ziyaret eden Mustafa Demir daha sonra esnaflarla bir araya geldi.    

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER