banner221

ZENGİN İLE FAKİR ARASINDAKİ FARK GİDEREK BÜYÜYOR

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, parti il binasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

ZENGİN İLE FAKİR ARASINDAKİ FARK GİDEREK BÜYÜYOR

KURU KURUYA YAPILAN KINAMALARLA İSRAİL KEYİFLENİYOR VE CESARETLENİYOR!

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, parti il binasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına sert bir tepki gösteren Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, İsrail'in laftan değil güçten anlayacağını söyledi. Biran evvel İsrail'le olan münasebetlerin kesilmesi gerektiğini vurgulayan Armutçu, '' Yapılan kınamalar İsrail'in bir kulağından giriyor öbür kulağından çıkıyor. Yapılan kınamaların ardından yine herşeyin eskisi gibi devam etmesi, hiçbir yaptırımın uygulanmaması İsrail'i daha keyiflendiriyor ve cesaretlendiriyor.''dedi.

TÜM ÇOCUKLARI ÖLDÜRSENİZ DE BİR MUSA ÇIKACAK

Siyonist İsrail'in tüm çocukları öldürse de bir Musa'nın muhakkak çıkacağına olan inançlarının tam olduğunun altını çizen Armutçu, ''Siyonist İsrail katliamlarını sürdürüyor. Filistinli çocukları katlediyor. Sanıyor ki bütün çocukları öldürse de Musa'nın gelişine mani olacak. Ne yaparsa yapsınlar yenilecekler. O Musa bir gün gelecek. İsrail'in kan, gözyaşı ve zulüm üzerine kurduğu devletlerini başlarına yıkacak. Bizim buna olan inancımız tamdır. Zafer inananların olacaktır. Filistin yeniden özgür olacaktır. Kudüs, ebeden Filistin'in başkenti olarak kalacaktır.”ifadelerini kullandı.

ZENGİN İLE FAKİR ARASINDAKİ FARK GİDEREK BÜYÜYOR

Yaptığı açıklamalarda ekonomik problemelere de değinen Temel Armutçu, hak sahibinin 1 lira, rant sahibinin 1000 lira kazandığı bir ülke de adaletten bahsedilemeyeceğini kaydetti. Armutçu, ''Ülkenin son 16 yılı her konuda adaletsizliğin tavan yaptığı yıllar olmuştur. Ekonomideki adaletsizliğin sonucunda ülkede zengin ve fakir arasındaki fark giderek büyümüştür. Geliri adil bir şekilde tabana yayacaklarına, kendi çevresi etrafındaki rantiyeci takıma dağıtan bir hükümet anlayışı bugün ekonomideki adaletsizliğin en büyük sebebidir.'' ifadelerine yer verdi.

UCUNDA ÖLÜM DAHİ OLSA ZALİME ZALİMSİN DİYECEĞİZ

Enflasyon canavarı ile milletin cebindeki paranın yarısına yakınının eriyip yok olduğunu belirten Armutçu, ''Bugün milletimizin alt kesimi daha da fakirlesiyor, milletimiz borca esir ediliyor, faize mahkum bırakılıyor, işsiz hale getiriliyor. Bu durumlardan dolayı da benim güzel ülkemin mümtaz insanları ne yazik ki dinden uzaklaşıyor ve maneviyattan uzak bir şekilde yaşamaya başlıyor. Bunun sonucunda da ifade ettiğim gibi intiharlar meydana geliyor. Bu adaletsizlik inanın cansızların bile ağlamasına, feryad etmesine sebep oluyor. Bu adaletsizlik her şeyden önce Adil olan Rabbimizin gazabına bu ülkeyi yaklaştırıyor. Biz Allah'a yemin olsun ki; bu zulüm düzenine, bu adaletsizliğe karşı mücadelemizden vazgeçmeyecegiz. Bunun sonucunda ölüm dahi olsa zalime sen zalimsin demeye devam edeceğiz. Biliyoruz ki, zafer inanlarındır ve zafer yakındır.'' şeklinde konuştu

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER