ZİHNİ BAŞKANA TEŞEKKÜRLER YAĞDI

Bafralı insanların yıllardır hasretini çektiği Gençlik Caddesi, Cumhuriyet meydanı, Alaçam ve yaşar Doğu caddelerinin aydınlatılması Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından yapıldı.

ZİHNİ BAŞKANA TEŞEKKÜRLER YAĞDI

Bafralı insanların yıllardır hasretini çektiği Gençlik Caddesi, Cumhuriyet meydanı, Alaçam ve yaşar Doğu caddelerinin aydınlatılması Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından yapıldı. Bafra eski belediye başkanı Zihni Şahin tarafından Daha önce de Tekel Caddesinde baskı beton yol ve kaldırım çalışmaları ile aydınlatması yapılmıştı. Bu güzel hizmet Bafralıların büyük beğenisini kazanmıştı. Bunun üzerine Gençlik Caddesi Alaçam ve Yaşar Doğu içinde bu yönde gelen talepler Zihni Şahin’in Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla yılların hasreti sona ermiş oldu. Bu bölgeler aydınlatılarak ışıl ışıl oldu. Vatandaşlar bu çalışmaları da takdir ve beğeni ile karşılayarak Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’e teşekkür etti.

17 ilçemizde Gönüllü bir arada olduk, hizmet ettik

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: “ 3 Mayıs 2018 tarihinde Samsun Büyükşehir Belediye başkanlığına seçildim. Göreve geldiğim günden itibaren hem Samsunumuz içinde hem de 17 ilçemizde hiç ayırım yapmadan öncelikli hizmetleri yapmaya çalıştık. Belediye Başkanlarımız ile koordine ve uyum içinde olduk. Sivil toplum kuruluşlarımız ve muhtarlarımızla bir ve beraber olduk. Halkımızla gönüllü bir gönül belediyeciliği anlayışıyla hareket ettim. Tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. “ dedi

İNSANLARIMIZIN İSTEKLERİNİ YERİNE GETİRDİK HAYIRLI OLSUN

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: “ Bafra ilçemizde Belediye ve tekel caddelerimizi başkanlığım döneminde yapmıştık. Bafralı hemşehrilerimin çok istediği birkaç şey vardı. Oto garın yapılması bu isteklerden biriydi. Çok şükür başlattık. Sedde projesinin ilk 2 etabını ve Hasan Çakın, Süleyman Türk, Hasan Aslan Bulvarı baskı beton kaldırımlarını bitirdik. 17 ilçemizde olduğu gibi asfalt, satıh kaplama ve beton yol çalışmaları yaptık. Katı atık Bertaraf tesisini ise vize ettik.  İnsanlarımızın Gençlik Caddesi Cumhuriyet Meydanı Alaçam ve Yaşar Doğu Caddelerinin aydınlatılma talepleri vardı. Yıllardır gelen bu talepleri de yerine getirdik. Aydınlatma ve baskı beton kaldırımlarını yaptık. İnsanlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun. 10 aylık sürecimizde 17 ilçemizde 1,5 milyar tutarında alt yapı, ulaşım, sosyal belediyecilik, çeşitli tesisler, arıtma tesisleri gibi önemli projeleri devam ettirdik. Tamamladık. Yeni projelere aşladık. Aynı zamanda ise tüm hemşehrilerimizle kucaklaştık bir ve beraber olduk. RABBİME şükür, her insanımıza ise ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER