banner221

ERDOĞAN'DAN "ŞEHRİM 2023 PROJESİ”NE ÖVGÜ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’nda AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın Başkanlığı’nda yürütülen, 30 büyükşehirin çevre, şehir ve kültür alanlarında ele alındığı "Şehrim 2023 Projesi" ile ortaya çıkan sonuçların değer üreten şehirler anlayışına önemli katkı sunacağını açıkladı.

ERDOĞAN'DAN "ŞEHRİM 2023 PROJESİ”NE ÖVGÜ

Şehrim 2023 Projesi ile şehirlerin kültürden ekonomiye tüm yönleriyle analiz edildiğini aktaran Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "Şehirlerimizin zayıf ve güçlü yanlarını ortaya koyduğumuz bu çalışmalar ışığında önümüzdeki dönemde belediyelerimizi değer üreten şehirler anlayışı ile yöneteceğiz." ifadesini kullandı.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın projeye verdiği önemi son olarak, bugün gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantısı vesilesiyle ortaya koyduğunu kaydetti.

Projenin önemine değinen Karaaslan, "Şehrim 2023 Projesi, benim şehrim diyenlerin şehre dair aidiyetiyle beslenen, tıpkı ülkemizin 2023 hedefleri gibi her şehrin kendi 2023 vizyonunu belirlediği, uzman ekiplerimiz ile şehirlilerin ve o şehirde yaşayanların sesine kulak verdiğimiz çok kapsamlı bir çalışmaydı." dedi.

Projeye 30 büyükşehirde akademisyenlerin, öğrencilerin, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin, oda başkanlarının, engellilerin, kadınların ve toplumun her kesiminden yoğun katılım olduğunu dile getiren Karaaslan, şunları kaydetti:

"Çevre, şehir ve kültür ana başlıkları üzerinden şehirlerimizi tüm yönleriyle masaya yatırdık. Bu buluşmalar neticesinde şehirlerimizin 2023 ve ötesiyle ilgili vizyonlarını ortaya koyan çok değerli bilgileri şehirlerimizi en iyi tanıyanlar olarak bizzat o şehirde yaşayanlardan topladık ve her şehre özel nihai raporlarımızı hazırladık, bunları Belediye Başkan Adaylarımız ile paylaşıyoruz. İnşallah yeni dönemde özenli çalışmalarımızın sonuçlarını büyük projeler olarak şehirlerimizde göreceğiz. Bu vesileyle projenin başlangıcından itibaren bizlere ufuk çizen, heyecanımıza ortak olan, Şehrim 2023 Projemiz’i sahiplendiğini daha ilk gün otobüslerimiz yola çıkarken direksiyona geçerek ortaya koyan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a gönülden teşekkür ediyorum."

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER