ERHAN USTA: CİDDİ BİR TEVECCÜH GÖRÜYORUZ

Seçim çalışmalarını sürdüren Samsun Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, Galericiler Sitesi esnaflarının düzenlediği kahvaltı programına katıldı.

ERHAN USTA: CİDDİ BİR TEVECCÜH GÖRÜYORUZ

Vatandaşın teveccühü bizi buraya itti

Samsun'un seçimlerde bağımsız bir adaya alışık olmadığını söyleyen Usta, " Başlangıçta arkadaşların nasıl olacak endişesi vardı, ama bugün ilçeleri, köyleri ve vatandaşları gezdiğimizde halkın bize karşı ciddi bir teveccühü olduğunu görüyoruz. Biz bu seçimlerin bir hizmet yarışı olmasını istiyoruz. Türkiye son zamanlarda kutuplaşmalardan ve gergin ortamdan oldukça sıkıldı. Biz bu sıkıntıları Samsun'da biraz daha az yaşayalım diye uğraşıyoruz. Siyasi rekabetten ziyade bunun isimler üzerinden olması gereken bir yarış olmasını ve bu yarışta Samsun'a yapabileceğimiz hizmetleri anlatalım istiyoruz" dedi.

Kahvaltı programının ardından İlkadım Çiftlik Caddesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Usta, gittiği her yerde, ziyaret ettiği her mekanda yoğun bir ilgi ile karşılaşıyor. Gördüğü ilgi ve alakadan oldukça memnun olan Usta, almış olduğu kararın ne kadar da isabetli olduğunu görüyor.

Usta daha sonra Fikr-i Asım Dernek başkanı Ali Öztürk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek 31 Mart seçimleri için destek talebinde bulundu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER