KAYNAK BULAMAZMIŞIZ, HİZMET EDEMEZMİŞİZ

Samsun Millletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta Ladik İlçesinde esnaf ve vatandaşlarla biraraya geldi.

KAYNAK BULAMAZMIŞIZ, HİZMET EDEMEZMİŞİZ

Usta, Seçim çalışmaları kapsamında, Samsun'un Ladik ilçesinde hemşehrileriyle biraraya geldi. İlçede bulunan esnaf ve vatandaşların elini bir bir sıkarak destek isteyen Usta, Ladik’te bulunan Seçim Kordinasyon Merkezi’nin de açılışını yaptı.

Kaynak bulamazmışız, hizmet edemezmişiz(!)

Usta, merkez ziyaretlerinin ardından Ladik İlçesine bağlı İbi, Ahmetsaray,Salur ve Toptepe mahallelerini ziyaret etti. Hava sıcaklığının -3 derece olmasına rağmen Usta, yoğun ilgiyle karşılandı.

Toptepe Mahallesi’nde hemşehrilerine seslenen Usta,

“Vatandaşın aklını karıştırmaya çalışan bazı tilkiler var, bunlar bizim hakkımızda atıp tutuyor ama kendi kendilerini rezil ediyorlar haberleri yok. Erhan Usta başkan olursa kaynak bulamazmış, devlet bize para göndermezmiş, bizde vatandaşa hizmet götüremezmişiz. Aklı olan adamın kuracağı cümle değil bunlar. Belediyelerin 3 tür geliri vardır. Bunlardan birincisi vergilerdir. Bu vergiler zaten toplanıyor. Biz bu vergileri en adil şekilde toplayacağız. İkincisi de hazineden gelen pay, bakın burası çok önemli yardım değil pay. Bu payları her belediye alıyor, bu yasalaştırılmış bir hak. Bu payı her partili belediyelere veriyorlar, bizde bu payı alacağız. Üçüncüsü ise uluslararası fonlanlardır. Biz Uluslararası arenayı iyi biliyoruz. Devlet Planlama Teşkilatı’nda çalışırken biz Uluslararası arenada ülkeye bir sürü kaynak getirdik, Samsun’a da getiririz evvelallah. Çantamızı alıp gezeceğiz arkadaşlar. Önce Samsun’u gezeceğiz yatırımcı çekeceğiz, sonra ülkeyi, sonra da yurt dışını gezip Samsun’a yatırımcı getireceğiz. Köylerde genç kalmadı, her biri biryerlerde çalışamaya gidiyor neden, çünkü Samsun’da iş yok. Samsun’un istihdam sorununu Türkiye’deki ismi sayılı ekonomistlerden olan Erhan Usta çözer. Kaynak bulamazmışız,hizmet edemezmişiz inanmayın bunlara, göreceksiniz Samsun kaynaktan geçilmeyecek.” dedi

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER