banner221

Milletvekili Yılmaz, Afrin şehidinin ailesini yalnız bırakmadı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı'nda geçen yıl şehit düşen Burak Çeviker’in ailesini sene-i devriyede yalnız bırakmadı.

Milletvekili Yılmaz, Afrin şehidinin ailesini yalnız bırakmadı

Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Samsunlu Uzman Jandarma Çavuş Burak Çeviker, mezarı başında dualarla anıldı.

Zeytin Dalı Harekatı'nda 10 Şubat 2018 yılında 12 kahraman Mehmetçik Cinderes bölgesinde hain saldırıda şehit düşmüştü. Şehitler arasında olan Samsunlu Uzman Jandarma Çavuş Burak Çeviker, Çarşamba İlçesi Epçeli Mahallesi'nde toprağa verildi.

Şehidin birinci sene-i devriyesinde mezarı başında anma programı düzenlendi. Ailenin acısına ortak olan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, şehit ve tüm şehitler için dua etti, aileye taziyelerini iletti.

"ŞEHİTLERİMİZE MİNNET VE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ"

Şehit Çeviker ve tüm kahramanların Afrin'de büyük bir desten yazdıklarını belirten milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Söz konusu vatan olunca canını dahi hiçe sayan bir milletiz. Her zaman şehitlerimize, gazilerimize ve ailelerine minnet ile şükran borçluyuz. Onların sayesinde ülkemiz dimdik ayakta ve ilelebet yaşayacak. Şehidimiz Burak Çeviker'de Afrin'de büyük kahramanlıklar sergiledi. Hain bir saldırıda silah arkadaşlarıyla birlikte şehit oldu. Tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun, kederli ailelere yeniden sabırlar diliyorum. Onların acıları hepimizin acısı." dedi.

Askeri erkan ve aile yakınlarının katıldığı anma programı sonrasında Milletvekili Yılmaz, Çarşamba ve Tekkeköy ilçelerinde üç ayrı cenazeye katıldı. Çarşamba ilçesi Kurtuluş ile Hamzalı mahallerinde Şenel ile Mutlu, Tekkeköy ilçesi Kışla Mahallesi'nde ise Akçay ailelerine baş sağlığı dileklerini iletti.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER