banner223

MUSTAFA DEMİR ‘’BİR OLURSAK GÜÇLÜ OLURUZ’’

Mustafa Demir; Marka değeri yüksek Samsun’u sizlerle beraber inşa edeceğiz

MUSTAFA DEMİR ‘’BİR OLURSAK GÜÇLÜ OLURUZ’’

Mustafa DemirMarka değeri yüksek Samsun’u sizlerle beraber inşa edeceğiz

Bayındırlık ve İskan eski Bakanı, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen sabah kahvaltı programına katıldı. MC Filtre’nin sahibi Hasan ve Osman Öğüten kardeşlerin ev sahipliğinde yapılan kahvaltıya Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Valisi Osman Kaymak, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy Kaymakamı Edip Çakıcı, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan ve Üyeleri katıldı. MÜSİAD’ın 60 bin işletmeyi temsil eden ve 1 milyon 600 bin kişiye istidam sağlayan güçlü bir Sivil Toplum Örgütü olduğunun altını çizen Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, ‘’Hasan ve Osman Öğüten kardeşler gibi bende iş hayatına çok erken atıldım. Hem okudum hem de babamın alüminyum levha fabrikasında çalıştım. Sizler bugün beni o yıllara götürdünüz. Sanayicilik çok farklı bir sektör. Çok büyük gayret ve emek var. Bu ülke hepimizin. Hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız. Samsun’u bulunduğu konumdan daha iyi noktalara hep birlikte taşıyacağız. Marka değeri yüksek Samsun’u sizler ile beraber inşa edeceğiz’’ dedi.

‘’GELECEĞİ DÜŞÜNEREK SAMSUN’U PLANLAMALIYIZ’’

Samsun’un gelecek 50 yılını, 100 yılını planlayarak hareket edeceklerine vurgu yapan Mustafa Demir, ‘’Geleceği düşünerek Samsun’u planlamalıyız. Birinci önceliğimiz sanayi üretimi. Şuanda organize sanayi bölgesi 1500 dönüm arazi üzerine kurulu. 3500 dönümlük yeni organize sanayi bölgesini 2 yıl içinde bitirmeyi planlıyoruz’’

‘’BİR OLURSAK GÜÇLÜ OLURUZ’’

Samsun’da 1,5 yıldır görev yaptığını belirten Samsun valisi Osman Kaymak, ‘’Artık Samsunlu oldum. Fuar açılışında stantlara uğruyoruz, ilk fuarı açtığımızda tek tek soruyorduk, buralı mısın, nereden geldin ama dün baktım aşağı yukarı yüzde 80’nini tanıyorum. Artık Samsunlu olmuşuz arkadaşlar, o yönüyle Samsun da olmaktan, Samsun’ a hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Samsun büyük potansiyeli olan bir şehir. Bulunduğu konum itibariyle çok daha iyi yerlerde olabilir, olmalıdır. Bunun için çalışıyoruz. MÜSİAD üyeleri sizlerde birer Samsunlu olarak, Samsun’da üreten, Samsun’a değer katan insanlarsınız. Samsun’da güzel işler olması için çaba sarfediyorsunuz. Ama şunu hep önemsiyoruz, bu güzel işler birlikteyken, birlikte olmaktan geçiyor, bir araya gelmekten geçiyor’’ diye konuştu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER