SAMSUNSPOR' DAN OLUMLU SİNAYALLER !

Yılport Samsunsor, merakla beklenen Kocaelispor hazırlık maçından 3- 0 gibi farklı ve net bir galibiyet ile ayrıldı ve ilk maçta bazı eksilerine rağmen olumlu sinyaller verdi.

Hazırlık maçları genelde sürpriz sonuçları da beraberinde getirebilir. Hazırlık maçları yapan Süper Lig takımları da görüyoruz, okuyor ve izliyoruz; hesapta olmayan yenilgiler alabiliyorlar.

Hazırlık maçı bunlar, adı üzerinde ancakhazırlık bile olsa; displini, futbol ciddiyetini ve özgüveni yitirmeden , son dakikaya kadar güzel ve istekli bir mücadele de kaçınılmaz ve şart bana göre.

Bana göre; her ne kadar 3-0' lık net bir galibiyet almış olsak bile; küçümsemek amacıyla söylemiyorum ama Kocaelispor karşısında zaman zaman zor durumlara, pozisyonlara düştüğümüz anlarda olmadı değil.

Zaten yeni Teknik hocamız, antrenörümüz İrfan BUZ da; yaptığı basın açıklamasında, daha işin ve yolun başında olduklarını, Kocaeli maçında bu hata ve eksiklikleri gördüklerini ve bu eksilerin zamanla, daha çok çalışarak daha da iyi bir seviyeye geleceklerini söyledi.

Hocamız; futbol liglerini iyi bilen, iyi analiz eden, değerli bir futbol şahsiyeti. Yıllarını; birçok lig takımlarında geçirmiş ve bu uğurda kariyerini her dem ispatlamış, düzeyli bir futbol adamı.

Maçın gollerini atan Bahattin Köse, İlyas Kubilay Yavuz ve Muhammed Beşir olsun, diğer oyuncular olsun, bu yeni sezonda onlardan bol gollü bir lig ve Samsunsporbekliyor, istiyor ve de ümit ediyoruz.

Bu Yılport Samsunspor; Allah' ın izniyle bu yıl; arzu ettiğimiz önce 1. Lig ve ardından da Süper Lig'e yükselerek; bir zamanlar olduğu gibi yine 4 büyüklere kök söktürürüz inşallah. Temennimiz bu istikamettedir.

Şimdi bizlere düşen; İsmail UYANIK, Yüksel YILDIRIM, Antrenörümüz İrfan BUZ, tüm yöneticiler, futbolcular ve her zaman en büyük itici güç ve gurur verici, büyük taraftarlarıyla; bu yıl ligin tozunu atacağız inşallah.

Yeter ki herkes bu inanç, güven ve azimde olsun. Gerisi ise formalite olacaktır diye düşünüyor ve diliyorum.

Oktay ZERRİN

YORUM EKLE