SAMSUNSPOR RUHU BU DEĞİL !

Sen gel, önce 1. Lig' den düş; ardından gel 2. Lig A Grubu takımı o l! Arkadaşlar, nedir bu vaziyet ya ? Hiç bize yakışıyor mu bu durum?

Serkanlı,Tanjulu, Celillİ ve daha saymakla bitiremeyeceğimiz kadar çok, o başarılı, kariyerli, sorumlu bir Samsunspor' dan; bugün daha varlıklı, şirketli ve gurur duyulması gereken, borçsuz ve tüm Türkiye Geneli' nde övgüyle, parmakla gösterilen bu takıma, bu kulübe ne oldu birden bire böyle ?

Kündede sırtı yere değip tuş olmuş yorgun, isteksiz, kendinden geçmiş, sorumluluk duygusundan bir haber bir takımın şu içler acısı haline bir bakın hele.

Bir değil tam iki kez bir Sancaktepe Kabusu yaşayan şu futbolcuların sahadaki rehavetine bir bakın ! Biz bu oyunla mı şampiyon olacağız ? Güldürmeyin insanı da bir an önce toparlanıp karşı taaruza geçin. Yoksa sabırlar da tükenecek, liderlik de, şampiyonluk da.

Sancaktepe ile deplasmanda oynadığımız maçı, Merzifon Kitap Fuarı' na katıdığım için izleyemedim fakat Merzifon'da hep aklım Samsunspor maçındaydı. Maçı 1-0 kaybettiğimizi öğrenince sanki o anda başıma kaynar sular döküldü!

Hadi Sancaktepe' den geçtik diyelim; peki şu BAL Ligi takımı Çarşambaspor karşısında hem de 4-1 gibi farklı bir sonuçtan da mı dersler çıkarmadınız ?Bu bir hazırlık maçı, oyuncu denedik, bazı isimlere deneme amaçlı yer verdik demeyin. Doğruları söyleyin.

Bir de gazetede Ercan beyin " Eyüpspor maçını kazanmaya çalışacağız " demesini de çok yanlış buluyorum. Zira, bence Ercan bey " kazanmaya çalışacağız " diyeceğine " Eyüpspor maçını kazanacağız." demeliydi ve futbolcuları da bu olumlu yöne kanalize etmeliydi.

Kazanmaya çalışacağız sözünden kazanamayabiiriz gibi bir anlam da çıkabilir. O Yüzden bu konularda daha hassas ve daha dikkatli olmalıyız. Bu iş ihmale, adam sendeciliğe gelmez. Bence artık kulüp bazı radikal kararlara ve yaptırımlara başvurmalı.

İsterse en kral, en iyi bir oyuncu da olsa; bu dengesizliğin, ihmalin ve bu başıboşluğun mutlaka hesabı sorulmalı. Öyle her mağlubiyetten veya beraberlikten sonra arazi olmak yok. Çalışacaksın arkadaş. İyi olmak da yetmez; daha da iyi, daha da başarılı, özverili olacaksın, olmalısın da.

Nedir bu haliniz öyle? Resmen dökülyorsunuz. Demir gibisiniz ama bükülüyorsunuz. Tez elden ve acilen toparlanmalısınız. Yoksa bu şekilde devamlı puan veya puanlar kaybetmeye devam edersek; biz de özümüzü, ruhumuzu ve başarılarımızı kaybedeceğiz.

İsmailUyanık da Yılport Şirketi de tüm imkanlarını sizler için seferber etti fakat sizlerde tık yok. Antalya Kampı' nda en iyi şekilde ağırlandınız. Deplasmanlara uçakla gittiniz. Paralarınız anında ödeniyor, ee daha ne olsun ki ? Peki siz ne yaptınız, ne verdiniz taraftarlara. Ellerinde meşalelerle size antrenman desteği ve moral verdiler,slogan attılar fakat sonuç yok yine de.

Son olarak; bizim görmek istediğimiz Samsunspor bu değil ve asla bu olamaz da. Bizim görmek

istediğimiz Samsunspr, başarı için kenetlenen, şampiyonluk için ümitlenen, umutlarını daima yüksek ve zengin tutan bir Yılport Samsunspor' dur.

Bizler; Basın olarak ibrahimTaşdemir hocamıza güveniyor ve inanıyoruz. En kısa zamanda takımı toparlayıp yeniden o özlenen başarılara ve sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağız.

Bu vesileyle; Yılport Samsunspor' a başarılar dileriz. Eyüpspor galibinin biz olması dileğiyle saygılar sunarım.

Oktay ZERRİN

YORUM EKLE