BAFRA AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

BAFRA AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

       AK Parti Bafra  ilçe teşkilatı; Devlet eski bakanı ve Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ASTAŞ Holding yönetim kurulu başkan yardımcısı ve SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı, ÖZDER Genel Başkanı Ahmet Akça ve Sivil Toplum Örgütleri ve partililerin katılımı ile bayramlaşma töreni düzenledi.

     Ramazan bayramının birinci günü bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven yaptığı konuşmada; “Mübarek Ramazan ayının diğerlerinde farkı; yardımlaşmanın, dayanışmanın yoğun olarak yaşandığı dönemlerden bir tanesi. İnşallah bugün de Bayram günü sizlerle birlikteyiz. Bundan sonraki zaman dilimlerinde de Ramazan ayında elde etmiş olduğumuz hasletlere devam etmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Gene Ramazan aynın bereketinin, mağfiretinin başta ülkemiz olmaz üzere bütün İslam dünyasındaki zorlukların giderilmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Ramazan Bayramını ailenizle birlikte, çoluk çocuğunuza birlikte sağlık sıhhat içerisinde geçirmenizi temenni ediyorum. Bayramın ilk günü buraya gelerek bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyor iyi bayramlar diliyorum” dedi.

      Herkesin Ramazan Bayramını tebrik eden Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de yaptığı konuşmada; “Değerli katılımcılar, düzenlemiş olduğumuz bayramlaşma programına hepiniz hoş geldiniz. Hepinizin Mübarek Ramazan Bayramını gönülden tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah’tan Tüm İslam Âleminin barış, huzur, kardeşlik ve hür bir şekilde ebediyete kadar nice bayramlara kavuşmasını niyaz ediyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

      Milletimizin gerçekten büyük bir millet olduğunu belirten AK Samsun Milletvekili Ahmet Demircan,”Bizim birliğimiz ve beraberliğimiz, kardeşliğimiz, ülkemizin gücü, mazlumların umududur, onların sığınağıdır, bu coğrafya Anadolu, bugünde öyle olmuştur. Bu coğrafyada güven arkası olarak, bir tek burası vardır. Bayramlar milletimizin kadim değerlerindendir. Bizim bu değerlere sahip çıkmamız, AK Partinin en temel özelliğidir. AK Parti muhafazakâr, demokrat tanımıyla tanımlanmıştır. Muhafazakârlık AK Partide tutuculuk değildir.7 Haziran’da milletimiz bir seçim yaptı. Bir karar verdi. Milletimizin kararı başımızın gözümüzün üstünedir. Biz, milletimizin kararını asla tartışmadık ve tartışmayız. Ülkemizin yönetimi AK Partinin elindedir. İşin sahibi millettir. Sizler her zaman müsterih olun. AK Partide seçim biter, hemen ertesi gün bir yeni bir seçim çalışması başlar. Milletle olan bağımız bizim için çok önemlidir. Biz, milletimizle olan bağımızı daha güçlendirirken, milletimizin geleceğe dönük umutlarını, daha iyi güçlendireceğiz. Ülkemizin hükümetsiz kalmasının anlamsız olduğunu hepimiz biliyoruz. Yeni hükümet çalışmamız devam ediyor” şeklinde konuştu.

              NAMIK AZGIN             

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2015, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER