Başkan Topaloğlu, AK Parti Aralık ayı 19 Mayıs İlçe Danışma Toplantısına Katıldı

AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığı’nın yapmış olduğu olağan Aralık ayı danışma meclisi toplantısı İlçe Başkanlığında gerçekleştirildi.

Başkan Topaloğlu, AK Parti Aralık ayı 19 Mayıs İlçe Danışma Toplantısına Katıldı

      AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen danışma meclisi toplantısında, geride bırakılan bir ay içerisinde yapılan çalışmalar değerlendirildi.
    Toplantıya, AK Parti il başkanı Muharrem Göksel, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Av. İrfan Kalaycı, Belediye Meclis üyeleri ve AK Parti teşkilatı katıldı.
    AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Av. İrfan Kalaycı yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerinde gösterilen başarının ardından teşkilat üyelerine teşekkür ederek, oy sıralamasında ilk 10 mahalleye tebrik ve teşekkür belgesi taktim etti.
     19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaptığı konuşmada; “1 Kasım seçimleri ülkemizin geleceğine yönelik olarak bir dönüm noktasıydı Allah’ın takdiriyle halkımızın teveccühüyle 19 Mayıs’ta bu güne kadarki en yüksek hem oy’a hem oy oranına ulaşmıştır. İlçedeki yatırımlara değinen Başkan Topaloğlu; Dereköy ve Yörükler mahalleleri spor kompleksleri ihalesi ocak ayının ilk haftasında ihalesi gerçekleştirilecek. Dereköy ve Yörükler Mahallesi düğün salonu ve ilçe merkezimizde kültür merkezi projeleri tamamlandı.2016 yılı içerisinde bu 3 projemizin ihalesi gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.
      Doğalgaz konusunda çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Topaloğlu,”İlçemizde doğalgaz çalışmaları sürüyor, 21 kilometre ana boru hattı tamamlanmak üzere.  Nisan ayı itibariyle yüklenici firma olan Akmercan delta doğalgaz ilçemizde büro açacak ve talepleri almaya başlayacak. Taleplerin yoğunluğuna göre iç hatlar döşenmeye başlayacak. 2016 yılı kış aylarında ilçemizde en azından birkaç mahallemizde doğalgaz kullanılmaya başlanacak” diye konuştu. 
               NAMIK AZGIN
 

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2015, 18:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER