CHP BAFRA İLÇE BAŞKANI NİHAT OKTAY, GÜVEN TAZELEDİ

CHP Bafra ilçe teşkilatının 10.Olağan kongresi, Bafra Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde yapıldı. Mevcut Başkan Nihat Oktay, 178 oy alarak tekrar başkan seçildi.

CHP BAFRA İLÇE BAŞKANI NİHAT OKTAY, GÜVEN TAZELEDİ

    CHP Bafra ilçe teşkilatının 10.Olağan kongresi, Bafra Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde yapıldı. Kongrenin divan başkanlığını CHP Samsun İl Teşkilatı Sekreteri Şükrü Kumbasar, Kâtip üyeliklerini ise, Sertaç Sırıklı ve Nuray Bektaş yaptı.
   CHP Bafra ilçe Teşkilatı yönetim kurulu üyesi Selma Erduran tarafından faaliyet raporu ve gelir -gider bütçesi okundu. Faaliyet raporu ve gelir-gider raporu oy çokluğu ile kabul edildi.
    Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra açılış konuşması yapan CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay,"Partimize 3 bin üye belirlemiştik, biz bu rakamı tutturduk. Bafra’da ya AKP, ya CHP, bundan sonra Bafra'da CHP olacak, Bafra'da her dört seçmenden bir tanesi, CHP’lidir. Samsun’un 17 ilçesinden biri olan Bafra CHP olarak, oyunu artırmıştır. Bize tekrar yetki verirseniz, Bafra'da Belediye Başkanlığını da alacağız. Tarımda girdilerin yüksekliği, tarım alanlarının daralması, hatta yok olmasına neden olmuştur. Bu ülkenin kurucusu ve teminatı CHP'dir. Gelecekte de bu ülkenin en büyük teminatı bizler olacağız. Partimize yeni bir dinamizmi getirmeye çalışıyoruz. Kadınlarımızı ve gençlerimizi ön plana çıkararak, bu dinamizmi ateşliyoruz. Bafra'da ilk defa çiftçi mitingini biz yaptık. Tütün sorunlarını dile getirdik, kısacası tütün üreticilerine sahip çıktık. CHP Bafra ilçe teşkilatı yönetimi hep ilkleri yapmıştır. Partimiz, 1980'den sonra hep ana muhalefet partisi olmuştur. Bafra'da, hayal ettiğimizin hepsini yaptık. Nihat Oktay, ben her zaman hizmete aday oldum. CHP'yi, Cumhuriyeti ve Atatürk'ü çok seviyorum" dedi.

      CHP Bafra ilçe Başkanlığına aday olan Orhan Hacıhafızoğlu ise, yaptığı konuşmada " Her zaman Bafra'lı olmanın önemini bilmeliyiz, Bafra'da ne olduğumuzu anlamalıyız. Adaylığımı kendi irademe dayanarak yaptım.Ben kimsenin adayı değilim, CHP'nin adayıyım. 2 senedir, yönetimde görev yaptım. Partimizde bulunan herkesi barıştırmak için aday oldum. Başkan seçilirsem, partimizin 2 bin üyesini, 5 bin üyeye çıkartacağım. Siyaset, proje,fikir üretme alanıdır. Seçimi kazanırsam, her mahalleden, her sokaktan 10'ar tane gençlik kolları, kadın kolları temsilcisi ve temsilcilerimizde en az 3'er üye yaptıklarında, üye sayımız 5 bine ulaşacaktır. Gençlerle, yaşlıları bir araya getirmek için aday oldum" diye konuştu.
       Kongrede, Nihat Oktay ve Orhan Hacıhafızoğlu yarıştı.313 delegeden 266 delege oy kullandı. Mevcut Başkan Nihat Oktay 178 oy alarak, tekrar başkan seçildi. orhan Hacıhafızoğlu ise, 88 oy aldı.
      CHP. Bafra ilçe başkanı seçilen Nihat Oktay'ın yeni yönetim kurulu şöyle;         "Fatih Aslan, Fatma Basdil, Feyyaz Bayrak, Selma Erduran, Çiğdem Eroğlu, Tuğba Gürpınar, Esra Deniz Karagöl, İsa Keçici, Şükrü Mangır, Recep Özcan, Vahit Perçin, Ahmet Tuncer Sevinç, İlhan Sözen, Şuayip Sürmeli, Nihat Şener ve Kenan Yıldırım."
      CHP Bafra ilçe Başkan Adayı Orhan Hacı Hafızoğlu'nun yönetim kurulu listesi şöyle;  "Erhan Akbulut, Cemal Aksu, Mesut Bal, İbrahim Balkaya, Ahmet Çakır, Nazlı Çift, Aşur Çevik, Temel Dayı, Engin Doğan, Selma Erdem, Sedat Erdil, Nursel İşman, Günaltan Kıyıcı, Yasemin Sırıklı, Semih Temelkaya ve Ömür Yılmaz."
              NAMIK AZGIN 




 

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2015, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER