EDİS: HALKA RAĞMEN SİYASET YAPANLARIN SONU HER ZAMAN HÜSRANLA NOKTALANDI

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis, 19 Mayıs İlçesi Yörükler Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

EDİS: HALKA RAĞMEN SİYASET YAPANLARIN SONU HER ZAMAN HÜSRANLA NOKTALANDI

         Büyük bir kalabalığa hitap eden ve hükümeti sert sözlerle eleştiren Edis;"Halka rağmen siyaset yapanların sonu her zaman hüsranla bitmiştir. Bunun örnekleri yakın tarihimizde mevcuttur" dedi.

                                     'AK PARTİ'Yİ HALKIMIZ TASFİYE EDECEK'
        MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis, MHP Samsun İl Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Doğu ve Batı Park'ta düzenlenen etkinliklere katılarak halkla buluştu.    

        Vatandaşların bayramını kutlayan Edis, akşam saatlerinde ise 19 Mayıs İlçesi Yörükler Mahallesi'nde kendisini karşılayan vatandaşlara hitap ederek, destek istedi.

          AK Parti hükümetinin icraatlarını sert sözlerle eleştiren Edis;"Hatırlarsınız bundan çok değil 20 yıl önce ülkenin yönetiminde farklı partiler vardı. Onlar da halka rağmen siyaset yaparak bu ülkeyi yönettiler ve halkın oylarıyla siyasetten tasfiye edildiler. Biz MHP olarak o gün de vardık, bugün de varız, yarında olacağız. AK Parti'de bugün halka rağmen siyaset yaparak "Ben yaptım oldu" mantığıyla hareket etmektedir. Onların sonu da geçmişteki siyasi partiler gibi aynı olacaktır. Bununla birlikte bizim partimiz ilelebet var olacaktır" dedi
                                   ‘ TÜKETEN DEĞİL, ÜRETEN TÜRKİYE’
         Samsun'un seçimlere 18 gün kala kararını verdiğini ve MHP'yi Samsun'da birinci parti yapacağına tüm kalbiyle inandığını söyleyen Edis;"Biz halkımızın her zaman içinde ve onlarla birlikteyiz. Vatandaşlarımız iktidarın icraatlarından yorulduğu gibi siyasette yeni yüzler, yeni söylemler istiyor ve bekliyor. MHP bu anlamda ortaya koyduğu seçim beyannamesiyle ne kadar iddialı olduğunu göstermiştir. Toplumun her kesimine hitap eden ve halkımızın sorunlarını çözen bir anlayışla siyaset yapmak ve üreten bir ülke ortaya koymak istiyoruz. Kendi zenginlerini yaratan bir siyaset anlayışı değil, toplumun her kesimine eşit ve adilce hizmet eden bir siyasi anlayışı benimsiyoruz. Bu hizmet yarışında Samsun'da nasibini alacak ve kısa zamanda şehrimizi hep birlikte önemli noktalara taşıyacağız. Bu şehri birlikte yönetmek bizlerin temel ilkesi olacak" diye konuştu.
       KÖKSAL ÖNER 
 

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2015, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER