Ekmeğimizi, Aşımızı, İşimizi Daha da Büyütmek İçin Evet Diyeceğiz

16 Nisan'da yapılacak olan "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması" için Ayvacık'ta teşkilat üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, daha sonra Çarşamba ilçesine geçerek belediye ve ilçe başkanı ile süreç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ekmeğimizi, Aşımızı, İşimizi Daha da Büyütmek İçin Evet Diyeceğiz

16 Nisan'da yapılacak olan "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması" için Ayvacık'ta teşkilat üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, daha sonra Çarşamba ilçesine geçerek belediye ve ilçe başkanı ile süreç hakkında değerlendirmelerde bulundu.
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin Ayvacık İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na katılarak 16 Nisan'da yapılacak olan "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması"nın genel faydaları hakkında bilgiler paylaştı.
Milletvekili Köktaş daha sonra Çarşamba İlçesi'ne geçerek burada Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve İlçe Başkanı Halit Doğan ile süreç hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Kalıcı siyasi istikrar, Birlik ve uzlaşma, Hızlı ve etkili icraat, Güçlü meclis ve güçlü temsil, Güçlü ve Güvenli bir Türkiye gibi konu başlıkları altında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin genel faydalarını anlatan Milletvekili Köktaş, "Şehirlerimizi daha da güzel, insanlarımızı daha mutlu ve refah kılmak, ekmeğimizi, aşımızı, işimizi daha da büyütmek, Türkiye’yi dize getirmek isteyen hainlere ders vermek için, 16 Nisan'da güçlü bir evet diyeceğiz" dedi.
Toplantıda gündeme dair konuşma yapan Milletvekili Köktaş, 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Halk Oylaması hakkında önemli bilgiler paylaşarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ülke ve millet menfaatlerine olan faydalarından söz etti.
Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "AK Parti kadroları partimizin kuruluşundan itibaren milletin teveccühüne mazhar olmak için kolları sıvayıp durmadan, yılmadan çalışmalarına devam ediyor.
Tek bir günümüzü, tek bir saatimizi bile boşa geçirmeden ülkemize ve milletimize hizmet etmek için , ülkemizi doğusuyla batısıyla, güneyiyle kuzeyiyle geleceğe, hedeflerine ulaşmak için var gücümüzle gece gündüz demeden çalışıyoruz.
İşte bu kutlu yürüyüşte önümüzde yine önemli bir tarih var.
Şehirlerimizi daha da güzel, insanlarımızı daha mutlu ve refah kılmak için, ekmeğimizi, aşımızı, işimizi daha da büyütmek için, Türkiye’yi dize getirmek isteyen alçaklara ders vermek için 16 Nisan Pazar günü Cumhurbaşkanlığı Halk Oylaması için sandık başına gideceğiz. Daha güzel bir gelecek, daha güçlü bir Türkiye, daha kalkınmış şehirler için inşallah yine milletimiz ile birlikte güçlü bir şekilde evet diyeceğiz. Burada siz değerli teşkilat üyesi kardeşlerimize de önemli görevler düşüyor.
16 Nisan’a kadar inşallah ilimizde bütün vatandaşlarımızla buluşacağız, bütün evleri, kapıları çalacağız ve vatandaşımıza doğruyu anlatacağız. Kafaları karıştıranlara karşı milletimizin doğruları öğrenmesi için var gücümüzle gayret edeceğiz."

Gerçekleşen toplantılara AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Güner Armutlu, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yönetim kurulu ile ve Teşkilat üyeleri katıldı.
 











Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2017, 16:41

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER