MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, VEZİRKÖPRÜ VE 19 MAYIS’A TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 1 Kasım'da yapılan genel seçimlerde verdiği destekten ötürü Vezirköprülülere ve 19 Mayıslılara teşekkür etti.

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, VEZİRKÖPRÜ VE 19 MAYIS’A TEŞEKKÜR ETTİ

    AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Vezirköprü ve 19 Mayıs İlçe Teşkilatları tarafından düzenlenen kutlama programlarına katıldı.
    1 Kasım seçimlerinde verilen yüzde 75'lik destek için  Vezirköprülere ve 19 Mayıslılara teşekkür eden Milletvekili Köktaş, "3 Kasım 2002'de aziz milletimiz içinden çıkmış, milletin kadrolarına, milletin adamlarına nasıl sahip çıktıysa, 1 Kasım 2015'te de aynı heyecanla, aynı istek ve arzuyla yani ilk günkü aşkla sahip çıktı. Rabbim sizlerden razı olsun.7 Haziran seçimleri öncesi ve sonrası bir takım şer odakları tarafından ülkemiz ve milletimiz üzerinde ve AK Parti'ye karşı her türlü manevrayı yaptılar, her türlü karalamayı yaptılar, itibarsızlaştırmayı yaptılar. Senaryolar kurarak oyunlar oynadılar. Fakat sizler ülkemize, geleceğinize ve milletin adamlarına her zaman olduğu sahip çıktınız. Vezirköprülü ve 19 Mayıslı kardeşlerim, bu onurlu duruşunuzdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizler bu onurlu duruşunuzla, sadece AK Parti'yi iktidara taşımadınız, siz sadece AK kadrolarını iktidar yapmadınız, siz bu ülkenin 780 bin kilometre karesine sahip çıktınız. Siz 78 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının geleceğine sahip çıktınız. Siz ülkemizin 2023'te gelişmiş 10 ülke arasına girebilmesine sahip çıktınız. Siz çocuklarımızın geleceğine, istiklaline, istikbaline sahip çıktınız. Bundan sonra el elele, omuz omuza hep birlikte hedeflerimize doğru emin adımlarla yürüyeceğiz. Rabbim bu kutlu yürüyüşümüzde birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin" dedi.
    Milletvekili Köktaş ayrıca Vezirköprü ilçesi Oymaağaç mahallesinde gerçekleştirilen asker uğurlama programına katılarak hemşehrileri ile biraraya geldi. Burada askere giderecek olan gençlerle biraraya gelerek hatıra fotoğrafı çektiren Milletvekili Köktaş, "Rabbim askere giden kardeşlerimizi evlerine, ailelerine, sevdiklerine sağ salim kavuşmayı nasip eylesin. Ülkemizin huzur ve güvenliği, milletimizin mutluluğu için üstlenmiş olduğu ulvi vazifeyi yerine getiren tüm güvenlik güçlerimize rabbim güç kuvvet versin" dileklerini iletti.
     Gerçekleşen programlara AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, 26. Dönem Milletvekili adayı Osman Aker, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Ediz, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı, İlçe Teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
           NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 08:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER