MİLLETVEKİLİ ŞİMŞEK, SAKATLAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, engellilerin istihdamı konusunda çalışmalarının var olduğunu belirtti.

MİLLETVEKİLİ ŞİMŞEK, SAKATLAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

      MHP  Samsun Milletvekili   Cemalettin Şimşek,3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle, Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesini ziyaret etti.

“ENGELLİ İSTİHDAMINI %3’TEN 6’YA ÇIKARMAK İÇİN KANUN TEKLİFİ VERDİK”

        Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi Başkanı Murat Ceylan ve dernek üyeleri tarafından dernek binasında misafir edilen MHP  Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek,sağlık komisyonunda görev yaptığını ifade etti.  

       Engellilerin erken emekli olması konusunda kanun teklifinde bulunduğunu belirten MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, "Biz engelli vatandaşlarımızı bir gün değil her gün hatırlamamız gerektiğinin bilincinde olarak çalışıyoruz. Biliyorsunuz Türkiye'de engelli vatandaşlarımızın kamuda ki iş istihdamı yüzde 3 civarında, bu istihdamı arttırmak için çalışmalarımız var. Engelli vatandaşlarımızın istihdamını yüzde 3'ten 6'ya çıkarmak için yaptığımız çalışmalar sonucunda kanun teklifleri verdik. Engelli vatandaşlarımızın kamuda ve sosyal alanda yaşamlarını engelsiz sürdürebilmeleri için titizlikle çalışıp mevcut hükümet üzerinde baskı kurmaya devam ediyoruz. Bu güne kadar engelli vatandaşlarımıza yönelik yaptığımız çalışmalar neticesinde 3 soru önergesi, 4 kanun teklifi verdik dolayısıyla bu çalışmalarımız hızla sürüyor" dedi.
       Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren engelli vatandaşlar Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek
'e yaşadıkları sıkıntılarla ilgili taleplerini ilettiler.

       NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2014, 18:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER