ŞEVKİ YILMAZ:”CHP İKTİDARINDA SAMSUN’U TEŞVİK ALANINA SOKACAĞIZ”

CHP Samsun Milletvekili adayı Şevki Yılmaz, Bafra Belediyesi Modern Pazaryerinde, seçim çalışmaları kapsamında, gazetemize tarım ve sanayi değerlendirmesi yaptı.

ŞEVKİ YILMAZ:”CHP İKTİDARINDA SAMSUN’U TEŞVİK ALANINA SOKACAĞIZ”

         Her zaman tarım sektörünün içerisinde yer aldığını belirten CHP Samsun Milletvekili adayı Şevki Yılmaz, “Bafra ilçesinde şuan Pazar esnafının alışveriş konusunda mağdur olduğunu gördüm. Pazaryerinde şuan boşluk çok fazla, mahsul fiyatından vatandaşlar şikâyetçi, bu da üretime dayalı bir sistem olmadığı için her şey fiyatlara yansıyor. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında, girdileri düşürerek, çiftçiyi mağdur etmeden, üretici ve tüketiciyi her zaman koruyacağız. Her zaman Cumhuriyet Halk Partisi olarak, çiftçimize ilaçta olsun, tohumda olsun, girdileri düşüreceğiz. Hem çiftçimiz kazanacak, hemde tüketicimizin yüzü bizim sayemizde, güleceğini düşünüyorum” dedi.

       Samsun olarak Samsun’un sanayi konusunda teşvik dışında olduğunu vurgulayan CHP Samsun Milletvekili adayı Şevki Yılmaz, “Bizim işadamlarımız, kalkınmada öncelikli illere kaçtıkları için sanayide, istenilen fabrikaları Bafra’nın geleceği için kuramadık. Bafra Ticaret Sanayi Odası işadamlarını davet ediyor ama Samsun’u kesinlikle, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında, teşvik bölgesine alınması konusunda gerekeni yapacağız. Çünkü bizim Samsun’un iki tane ovası var. Bafra ovası ve Çarşamba ovasında istenilen tarım yapılıyor ama iki tane barajımız sayesinde, bizim girdilerimiz yüksek görüldüğü için teşvik bölgesine girilmiyor. Teşvike girdiğimiz an sanayide çok önemli işleri yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu. 

      NAMIK AZGIN      

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2015, 18:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER