1930 BAFRASPOR'DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Samsun Bölgesi Cemal Özdemir Süper Amatör ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor  Cumartesi günü saat 14:30 da Bafra Şehir Stadyumunda konuk edeceği  Atakenspor maçının hazırlıklarını yaptığı antremanla sürdürdü.

1930 BAFRASPOR'DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Teknik Direktör Mustafa Bulat ve yardımcıları Arif Gençoğlu ve Yalçın Terzioğlu nezaretinde başlayan antreman ısınma hareketleri, saha içinde uzun koşular, 5 -2 top çalışması ve yarı alanda çift kale son buldu.

İdman sonrası kısa bir  açıklama yapan Teknik Direktör Mustafa Bulat, Cumartesi kendi sahamızda ligin en genç takımlarından biri olan Atakentspor ile ligin ilk resmi maçına çıkacağız. Zor bir maç olacak, 1930 Bafraspor olarak bu zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılma adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sakat futbolcumuz yok, takıma yeni katılan değerli futbolcu kardeş bizlerle çalışmaya başladı.En az 2 futbolcumuz kardeşimizi şu 2 gün içinde  1930 Bafraspor Ailesine kazandıracağız. 
Bulat, Cemal Özdemir Süper liginde 1930 Bafraspor'un dışında ilçemizin diğer bir takımı olan  Hacinabispor Kulübü yer alıyor. İnşallah 2 ilçe takımı olarak  istediğimiz güzel sonuçları alırız. 1930 Bafraspor bu yıl O sezon paralosuyla çıktığımız yola bu sene olması için elimizden geleni yapacağız, onun için çok çalışıyoruz.

Geçen hafta içinde 1930 Bafraspor teknik direktörü Arif Gençoğlu geçen hafta 3- 4 rahatsızlığından dolayı takımla idmana çıkmadığı için  kamuoyunda  kovuldu  gönderildi söylentileri çıkmıştı. Şu an görüyorsunuz ki takımın başında idmanlara çıkıyor. Kovulan veya gönderilenen bir insan takımla idmanlara çıkarmı.  

Bulat,1930 Bafraspor'da  3 hoca var ama Arif Gençoğlu bizim için her zaman birinci hocamız ve sorumlu büyüğümüzdür.
Birdaki hafta özel bir hastanede sağlık kontrölünden geçecek eğer onu fazlasıyla rahatsız eden  göğüs kafesindeki ağrıları ne sonuç doğuracak bilmiyoruz ama o her zaman bizim neferimiz ve 1930 Bafraspor'umuzun abisi ve teknik direktörüdür. Yani bizimle olmaya devam edecek.Onu bizde hiç bir güç koparamaz.

Kopmak istesede asla bizden kopamaz zaten izin vermeyiz şeklinde konuştu.

Teknik Sorumlu Arif Gençoğlu ise, Mustafa Bulat hocama katılıyorum. 1930 Bafraspor ailesinden ve camiasından beni kimsenin gücü yetmez koparmaya. Geçen hafta sadece 3 - 4 takımla idmana katılmadığım diye böyle dedi kodu ve lafların çıkması normaldir.Çünkü bura Bafra. Hemen söylentiler kendilinden oluşuyor işte diyecek bir şey yok. Ama görüyorsunuz ki takımla idmandayım. Eğer ciddi bir sıkıntı olursada hiç çekinmem ve korkman görevimle ilgili basın aracılığa basın açıklamasında bulunurum ifadelerini kullandı.

İdman sonrası 1930 Bafraspor hocaları Arif Gençoğlu, Mustafa Bulat ve Yalçın Terzioğlu objektiflere poz vermeyide unutmadılar.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER