1930 BAFRASPOR TEKKEKÖYÜ ELİNDEN KAÇIRDI !

Samsun Süper Amatör Ligi, 3. Hafta maçında; Bafra Yeni İlçe Stadyumu' nda karşılaşan 1930 Bafraspor ve Tekkeköyspor yenişemeyerek 2- 2 berabere kalıp puanaları paylaştılar.

Evinde oynamanın ve taraftarlarının yoğun ve maç boyu devam eden tezahüratlarıyla; ilk yarıya hızlı ve atak başlayan 1930 Bafraspor' un baskılı oyunu, 19. dakikada Alperen Keleş' in golüyle 1- 0' lık üstünlük getirdi.

Ancak; çabuk toparlanan ve rakip kaleyi bu dakikalarda daha çok yoklamaya başlayan Tekkeköyspor 21. dakikada beraberlik golünü kaydedince skora da eşitlik gelmiş oldu : 1-1.

Gol sonrası tekrar Tekkeköyspor kalesini sık sk yoklayan 1930 Bafraspor 38. dakikada Turgut Rençber ile skoru 2-1'e getirdi ve ilkyarı da bu sonuçla tamamlandı.

2. yarıda; her iki takım da hücum futbolu sergiledi, top bir o kalede bir diğer kalede idi ancak maçın 84. dakikasında deplasman takımı Tekkeköyspor bulduğu 2. golle eşitliği yeniden sağladı ve maç da bu skorla 2-2 berabere bitti.

Maçta sık sık sakatlanmalar, havada uçuşan kartlar ve devamlı itirazlar hakemi ve skoru değiştirmedi ve maç hakemin bitiş düdüğü ile sona erdi.

Bu sonuca göre; 1930 Bafraspor 3 maçta 3 beraberlik ile 9. sırada, Tekkeköyspor ise 3 maçta 1 galibiyet, bir beraberlik ve 1 mağlubiyet ve 4 puanla 7. sırada yer aldı.

1930 Bafraspor 4. hafta maçını 3 KasımPazar günü; Samsun İlkadım sahasında, saat 15. 00' da Karasamsunspor ile oynayacak.

Maçı Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna,CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, İyi Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız ve sporseverler izledi.

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2019, 17:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER