2019- 2020 AMATÖR U LİGLERİ 20 AĞUSTOSTA BAŞLIYOR

Samsun Amatör U Ligi maçlarının fikstür ve kuraları çekildi. Buna göre; Genç Bafraspor ile A ve D Grupları' nda mücadele edecek olan takımların da grupları ile rakipleri belli oldu.

Amatör U Ligleri' nin iddialı takımlarından Genç Bafraspor da liglere hazırlık çalışmaları, hız kesmeden devam ediyor.

Konuyla ilgili olarak; Genç Bafra Antrenörü Galip ES şunları söyledi:

" 2019-2019 Amatör Ligi; 20 Ağustos' ta u 17 Ligi, bir gün sonra da U 15 igi başlayacak. u 17 Ligi'nde barajla 2003- 2004 ve 2005 doğumlular oynuyor. 2005 Yıldız Takım dediğimiz, eski adıyla, U 15 Ligi' nde ise barajla 2005 doğumlu ve barajla, 2006- 2007 doğumlu sporcularımız bu gruplarda oynayacaklar.

AMACIMIZ PLAY- OFF

Gruplarında ilk 2 sırayı bitiren takımlar Samsun' da Play- off oynayacak. Her iki lig de deplasmanlı; biz Samsun'a gideceğiz, onlar Bafra' ya gelecek.

BİZİM GRUP İYİ, BİZ DE İDDİALIYIZ

Bizim grubumuz; bize göre iyi, biz de iddialıyız inşallah. Bizim zaten yıllardan beri amacımız; futbolcu yetiştirmek ve bunu da çok iyi yaptığımıza inanıyoruz.

Bizim ekibimiz de çok güzel. Antrenör olark ben Galip ve Halis ES,Hürriyet ÖZDİNÇ ilekaleci antrenörümüz Ahmet OĞUZ ve sporcu sayımız da bayağı iyi.

MUTLUYUZ, ÇALIŞIYORUZ, İDDİALIYIZ İNŞALLAH

Şu sahada ( Suni Çim Saha ) gayet iyi çalışıyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. Mutluyuz, çalışıyoruz ve iddialıyız inşallah.

Çok sağolun efendim, iyi günler diliyorum. "

U 15 LİGİ A GRUBU :

İlkadım Belediyespor, Telekomspor, Bafra Gençlik Hizmetlerispor, Bafra Fetihspor, Genç Bafraspor, Karasamsunspor, Karşıyakaspor, Cedit Ilıcaspor, Irmak Sanayispor.

U 17 LİGİ :

İlkadım Belediyaspor, Samsun İdmanyurdu, Bafra Hacınabispor, Cedit Ilıcaspr, Karadenizspor, 19 Mayıs Bel. spor, Genç Bafrspor.

Her 2 grupta da maçlar çift devre ve play-off statüsünde, seneye ise Elit Ligi olarak oynanacak.

Özel Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2019, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER