Anakent, Nevşehir Belediye Maçına Kilitlendi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü, Nevşehir Belediyespor maçına kilitlendi. Pazar günü deplasmanda oynanacak müsabakaya hazırlanan BŞB Anakent Bayan Voleybol Takımı, hazırlıklarını sürdürüyor.

Anakent, Nevşehir Belediye Maçına Kilitlendi

Voleybol Kadınlar 1. Ligi B Grubu'nda mücadele tüm hızıyla sürüyor. Ligin güçlü takımlarından Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, 10. haftada Nevşehir'e gidecek. Geçen hafta kendi evindeki Berlin Döner Antalyaspor mağlubiyetini kazası olarak kabul eden Samsun BŞB Anakent Bayan Voleybol Takımı, deplasmanda oynayacakları maça hazırlanıyor.

27 puana sahip lider İlbank ile arasında 10 puan fark bulunan 4. sıradaki Samsun BŞB Anakent, 16 puanla 5. sıradan takip eden Nevşehir Belediyespor'a konuk olacak. 15 Aralık Pazar Günü Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka için antrenmanlarına kulüp binasında devam eden Anakent, Nevşehir engelini aşarak lider ile puan farkını 7'ye indirmek istiyor.

Samsun Büyükşehir Anakent Baş Antrenörü Taşkın Taşkıran, Berlin Döner Antalyaspor maçını geride bıraktıklarını belirterek, Nevşehir Belediyespor maçına kilitlendiklerini söyledi. Taşkıran, ''Sporda kazanmak da var kaybetmekte. Adı üstünde spor. En iyi olan kazanacak. Geçen maçta çok iyi bir performans ortaya koyduk. Sadece şans bizden yana değildi. Antalya ekibini tebrik ediyoruz. Şimdi ise önümüzde Nevşehir Belediyespor engeli var. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Oyuncularımız ciddiyetle çalışmalarına devam ediyor. Sahada kazanmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. İnşallah kazanan taraf olup yolumuza bakacağız. Tüm taraflardan destek bekliyoruz.' ifadelerini kullandı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü, Nevşehir Belediyespor müsabakasına kaptan Bahar Ekinci, Zehra Tönge, Dilara Yılmaz, Zehra Coşkunsu, Berrak Deniz Kakaşçı, Gülcan Akyıldız, Gülbahar Karagöz, Bahar Ekinci (Kaptan), Maedeh Borhani Esfahani (İran Kadın Milli Takım Kaptanı), Duygunur Doğan, Aslı Türker, Azra Çilez ve Hilal Duyar'dan oluşan 12 kişilik kadroyla çıkacak.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER