BAFRA MEVLANASPOR SEZON, YAZ OKULU AÇILIŞI ve PLAKET TÖRENİ

Futbol ve diğer branşlarda; nemli başarılara ve şampiyonluklara imza atan Bafra Mevlanaspor; Sezon, Yaz Okulu Açılışı ile Plaket Töreni gerçekleştirdi.

BAFRA MEVLANASPOR SEZON, YAZ OKULU AÇILIŞI ve PLAKET TÖRENİ

23 Haziran 2019 Cumartesi günü, saat 16. 00'da gerçekleşen açılışta; şamiyon takımların Şampiyonluk Kupaları ile Mevlanaspor' a maddi ve manevi destek verenlere teşekkür plaketi töreni de yapıldı.

Yeni Sezon, Yaz Okulu ve Plaket Töreni' ne katılan Protokol ile diğer katılımcılar ise şöyle:

Bafra Kaymakamı Ahmet ADANUR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, İlçe Tarım Müdürü, SYDV İlçe Müdürü Hasan İrer, Bafra Belediyesi Spor Müdürü Yusuf Danışmaz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, Ak Parti Eski İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra TFF Sorumlusu Helim Balakçı, Mevlana Mahallesi Muhtarı,Eski Mevlanaspor Bakanı ve şimdiki Onursal Başkanı Servet Şengül, Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarı Ömer Kaplan, antrenörler Galip-Halis Es kardeşler, İsmail Edis, Erdoğan Er, Berati Kara, sporcular Ali Türkmen, Kazım Sayyar, Volkan bey ile sporcular ve aileleri katıldı.

Plaket alanlanlar:

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç , Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Halk Eğitim Müdürü Yalçın Ak İlçe Spor Müdürü Osman Şenocak, Bafra Belediyesi Spor Müdürü Yusuf Danışmaz, Bafra AK Parti Eski İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Mevlana Mahallesi Muhtarı, Mevlana Spor Kulübü Eski Başkanı şimdiki Onursal Başkan Servet Şengül, Bafra Mevlana Spor Kulübü Başkan Yardımcısı, Futbol Şube Sorumlusu Arif Öztürk, Gazeteci, şair, yazar ve emekli eğitimci Oktay Zerrin, Yaz Okulları Sponsorları Yılmaz Şahin, İşadamı Ahmet Yıldız, İşadamı balkaymak.

U 13, U 19 ve U 11 takımlarının Şampiyonluk Kupaları ile madalyaları Bafra Kaymakamı Ahmet ADANUR, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak tarafından sporculara takdim edildi.

Haber Merkezi- Bafra

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER