1930 Bafraspor Vezirköprü Belediyespor Karşılaşmasına Hazır 

Samsun Bölgesi Süper Amatör liginin 24. haftasında 1930 Bafraspor yarın oynanacak olan zorlu Vezirköprü Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyemeye başladı.

1930 Bafraspor Vezirköprü Belediyespor Karşılaşmasına Hazır 

Süper Amatör Liginin 24. haftasında 41 puanla 2.sırada yer alan 1930 Bafraspor 40 puanla 4 sırada yer alan Vezirköprü Belediyespor ile çok önemli üç puan mücadelesine çıkacak. Liginin son iki haftasına girilirken Play - out için mücadele eden Termespor, Samsun Yolspor ve yarın saat :13:30 Bafra Yeni Şehir Stadyumunda 1930 Bafraspor ile Vezirköprü Belediyespor arasında oynanacak olan karşılaşmada her iki tarafı da zor bir karşılaşma  bekliyor. 

Bu karşılaşma öncesi 1930 Bafraspor son ter idmanını da Bafra Açıkspor Tesislerinde Teknik Direktör Mahmut Topal'ın nezaretinde gerçekleştirerek  maç saatini beklemeye başladı.

Karşılaşma öncesi 1930 Bafraspor Teknik Direktörü ligin en zor ve en önemli karşılaşmasına çıkıyoruz. Her iki taraf ve Play - out için mücadele eden Termespor ile Samsun Yolspor'un da  kulakları ve gözleri bu karşılaşmada olacak. Pazar günü Samsun Tekkeköyspor karşılaşmasında adeta futbolcularımı sahada tanıyamadım,çok kötü ve vasat bir futbol sergiledikleri karşılaşmada 1-1 kalarak 1 puanla sahadan ayrılmak zorunda kaldık. Ama eğer bir aksilik olmazsa yarınki Vezirköprü Belediyespor karşılaşmasında güzel ve iyi futbolla 3 puanla ayrılan taraf olarak Play -out oynamak istiyoruz.

" Taraftara Çok İhtiyacımız Var" 

Topal, her zaman dediğim gibi takımın arkasında 12 güç olarak taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Bu çok önemli karşılaşmada umuyorum ki bizleri yalnız bırakmayacaklar. Onları arkamızda 12 güç adam olarak göreceğiz. İnşallah bu karşılaşmada puan kaybı yaşamadan son iki haftaya önümüze rahat bakarak girmek istiyoruz. dedi.

EBUBEKİR YILMAZ

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER