210 SPORCU BİR ÜST KUŞAĞA TERFİ ETTİ

Bafra Taekwondo Spor Kulübü 2019'un ilk kuşak terfi sınavında 210 sporcuyu bir üst kuşağa terfi ettirerek tarihi bir rekora imza attı.

210 SPORCU BİR ÜST KUŞAĞA TERFİ ETTİ

Sporcuların ve velilerin adeta salona sığmadığı sınav, dört saatte tamamlanabildi. Hocaların hocası İlyas Emirzeoğlu sporcuları dört ay boyunca aldıkları eğitimin her aşamasından sorular sorarak, uygulama yaptırarak sıkı bir sınavdan geçirerek belge almaya hak kazandıklarına kanaat getirerek toplam beş grupta 210 sporcuya belgelerini verdi.

İlyas Emirzeoğlu sporcuları yetiştiren Hakan Emirzeoğlu, Yavuz Nacak, Berna Yılmaz hocalara ve yardımcılarına, sınav komisyonunda bulunan Murat Baş ve Emin Albayrak'a, Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu ve çalışanlarına, spor tesislerinin yapımına destek veren devlet yöneticilerine ve çocuklarını spora yönlendiren anne babalara teşekkür etti.

Genclik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu da çocukların taekwondo sporunu sevmeleri ve bu uğurda ter dökmelerini memnuniyet verici bulduğunu, kendini ve vatanını savunabilecek bireyler olarak yetiştiklerini belirterek destek veren ailelere, yetiştiren hocalara ve tüm sporculara teşekkür etti.

Sporcular ve veliler toplu fotoğrafta büyük bir aile görüntüsü vererek adeta "Taekwondonun Başkenti Bafra'dır" mesajı verdiler.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER