Artvin Valisi Doruk, amatör spordaki sorunları dinledi

ARTVİN (AA) - Artvin Valisi Yılmaz Doruk, amatör spor kulüplerinin başkanlarıyla bir araya geldi.Valilik Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Artvin Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Saadettin Dağ, İl Federasyon Temsilcisi Uluer Çelik...

Artvin Valisi Doruk, amatör spordaki sorunları dinledi

ARTVİN (AA) - Artvin Valisi Yılmaz Doruk, amatör spor kulüplerinin başkanlarıyla bir araya geldi.

Valilik Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Artvin Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Saadettin Dağ, İl Federasyon Temsilcisi Uluer Çelik ve diğer ilgililer katıldı.

Doruk, amatör spor kulüplerinin özellikle gençliğin kötü alışkanlıklardan korunması, her yaştan insanın sporla buluşması ve sağlıklı nesiller yetiştirmek açısından oldukça önemli olduğunu söyledi.

Spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarını vurgulayan Doruk, 11 yıl aradan sonra yeniden 3. Lig'e çıkan Artvin Hopaspor'u, Efeler Ligi'ne çıkan Arhavi Belediyespor Erkek Voleybol takımını, BAL Ligi'nde mücadele eden Arhavi Belediyespor ile 1. Lig'e yükselen Artvin Belediyespor Basketbol takımını bir kez daha tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Doruk, Valilik olarak bütün kulüplerin yanında olmaya gayret ettiklerinin altını çizdi.

Yaklaşık bir saat süren toplantıda, amatör kulüplerin yöneticileri, yaşadıkları sorun, sıkıntı, ihtiyaç ve talepleri dile getirdi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER