BAFRA DERBİSİNİ KIZILIRMAKSPOR KAZANDI

1.Amatör Ligi A- grubunda ligin iddialı ekiplerinden Bafra Kızılırmakspor ligin beşinci haftasında Bafra derbisinde karşılaştığı Bafra Hacinabispor'u Cem, Coşkun ve Oğuzhan'ın golleriyle 3-1 mağlup etmeyi başardı.

BAFRA DERBİSİNİ KIZILIRMAKSPOR KAZANDI

1.Amatör Ligi A- grubunda ligin iddialı ekiplerinden Bafra Kızılırmakspor ligin beşinci haftasında Bafra derbisinde karşılaştığı Bafra Hacinabispor'u Cem, Coşkun ve Oğuzhan'ın golleriyle 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Samsun 1.Amatör liginin beşinci haftasında ligin iddialı ve güçlü ekiplerinden biri olan Kızılırmakspor, ligde henüz galibiyeti bulunmayan Hacinabispor'la Bafra Açıkspor Tesisleri Suni Çim Sahasın da karşı karşıya geldi.


Karşılaşmanın orta hakemi Burak Can Öksüz’ün düdüğüyle ile başlayan karşılaşmaya her iki takım da kontrollü başladı.

Karşılaşmanın ilk dakikaların da rakip kaleye oyunu yıkmak isteyen Bafra Kızılırmakspor geliştirmiş olduğu ataklarla etkili olmaya çalıştı.İlk ciddi gol pozisyonları bulan ev sahibi konumun da olan Hacinabispor Adem,Oruç ve Mustafa ile yakaladığı gol pozisyonlarından faydalanmadı.Rakibine göre ligin iddalı ekiplerinden biri olan Kızılırmakspor İlk dakikalar da rakip kalede aradığı üstünlük golünün meyvesini de 25.dakika da sol taraftan Sefa Şenocak'ın ceza sahasına yaptığı ortayı iyi değerlendiren takım kaptanı Cem takımını karşılaşmada 1-0 öne geçiren golü kaydetmiş oldu.Bu golun şokunu atlatamayan Hacinabispor 30. dakika Kızılırkaspor'dan Coşkun'un golüne engel olamayınca karşılaşmada 2-0 geriye düşen taraf oldu.
Kalesinde ikinci golü gören Hacinabispor gol santrasını yaptıktan sonra sadece iki dakika sonra yani 32. dakika da kalesinde Kızılırmakspor'un golcü futbolcusu olan Oğuzhan'ın golüne engel olamayınca karşılaşmada 3-0 geriye düştü. Karşılaşmanın ilk yarısı da Kızılırmakspor'un 3-0 üstünlüğüyle tamamlanmış oldu.



İkinci yarıya da oldukça hız başlayan Hacinabispor Kızılırmakspor kalesinde gol için yüklenen taraf olmasına rağmen istediği ve arzuladığı golü erken bulamadı.İkinci yarsı her iki takım içinde oldukça vasat geçti.Ama son sözü 90. dakika da Hacinabispor'un tecrübeli futbolcusu olan Adem'in jerenekilk golü belirledi.Bu golden başka gol olmayınca Kızılırmakspor sahadan 3-1 skorla galibiyetle ayrılan taraf oldu.




KARŞILAŞMANIN OYNANDIĞI YER:BAFRA AÇIKSPOR TESİSLERİ SUNİ ÇİM SAHASI


HAKEMLER:BURAK CAN ÖKSÜZ, BERKAN AKYUVA

BAFRA KIZILIRMAKSPOR: UĞUR, BURAK, HALİL, AHMET, SEFA AYAZ, RAMAZAN, COŞKUN, SEFA ŞENOCAK, OĞUZHAN,İLKER, CEM ©,

TEK DİREK: ABDULLAH TÜRKŞEN


YEDEKLER: BATUHAN, RECEP, AHMET,İLKER,NEVZAT, YİĞİTCAN,CEMALETTİN,AYHAN

HACİNABİSPOR:MURAT,MUTLUCAN, ENGİN,TOLGA, MERT,MUSTAFA, MERT KIRAN,ORUÇ,ADEM,ÖMER(C)UĞUR

TEK.DİREK:ERDOĞAN ER

YEDEKLER:ARİF, BAYRAM, MUSTAFA, ABDURRAHMAN,DOĞUKAN,UĞUR



GOLLER:25.DAKİKA CEM, 30 DAKİKA COŞKUN, 32 DAKİKA OĞUZHAN KIZILIRKASPOR 90 DAKİKA ADEM HACİNABİSPOR

SARI KARTLAR:OĞUZHAN, BURAK KIZILIMAKSPOR----ADEM, ÖMER, ENGİN


 

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2017, 19:39

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER