BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, BOLU’DA MİLLİ SPORCULARI ZİYARET ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bolu’daki programları çerçevesinde Grekoromen Güreş Genç Milli Takımı, Atletizm Milli Takımı ve U20 Ümit Erkek Basketbol Milli Takımı sporcularını ziyaret etti.

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, BOLU’DA MİLLİ SPORCULARI ZİYARET ETTİ
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bolu’daki programları çerçevesinde Grekoromen Güreş Genç Milli Takımı, Atletizm Milli Takımı ve U20 Ümit Erkek Basketbol Milli Takımı sporcularını ziyaret  etti.

Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kamp Eğitim Merkezinde bulunan Grekoromen Güreş Milli Takımı ile bir araya gelen Bakan Çağatay Kılıç, çalışmalar hakkında antrenörlerden bilgi aldı.

Milli güreşçilerin 27 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda önemli başarılara imza atacağına inandığını kaydeden Bakan Çağatay Kılıç, "Sporcularımız inşallah Dortmund’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda madalyaları toplayacaklar. Bize de bu anlamda bir sözleri var.  İnşallah onlarla beraber orada olacağız. Kendileri ile birlikte oradaki Avrupa Şampiyonası'na katılacağız" dedi.

Bakan Çağatay Kılıç, ziyaretleri kapsamında Londra’da 6-13 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Dünya Şampiyonası’na hazırlanan Atletizm Milli Takımı ile 15-23 Temmuz arasında Yunanistan’ın ev sahipliğinde yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda parkeye çıkacak U20 Ümit Erkek Basketbol Milli Takımı sporcuları ile bir araya geldi.

Bakan Çağatay Kılıç,  milli sporculara katılacakları organizasyonlarda başarılar diledi.  Ziyaretin ardından Basketbol Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, Bakan Çağatay Kılıç’a Ay-Yıldızlı forma takdim etti.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2017, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER