Canik Basket'e tecrübeli koç

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Samsun Canik Bayan Basketbol Takımı, tecrübeli antrenör Ekin Baş ile anlaşarak lige iddialı giriyor. Kulüple bir yıllık sözleşme imzalayan Ekin Baş, daha önce de mavi-beyazlı ekibin hocalığını yapmıştı.

Canik Basket'e tecrübeli koç

Samsun'u Süper Lig'de temsil eden Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Samsun Canik Bayan Basketbol Takımı'nın başına tecrübeli antrenör Ekin Baş geçti. Kulüp, daha önce de takımda hocalık yapan Ekin Baş ile anlaştı. Daha önce Hatay Büyükşehir Belediyesi ile lig finali oynama ve Cumhurbaşkanlığı Kupası sevinci yaşayan Ekin Baş, kulübün yeni başkanı Ekrem Altan ile anlaşarak bir yıllık imza attı.

BİRLİKTELİK HAYIRLI OLSUN

Daha önce takımda 2,5 yıl görev yapan Ekin Baş'a güvendiklerini belirten Samsun Canik Belediyespor Kulübü Başkanı Ekrem Altan, "İnanıyorum ki bu sezon antrenörümüz Ekin Baş yine güzel işler yapacaktır. Amacımız iddialı bir kadro kurarak Samsun'u Süper Lig'de en iyi şekilde temsil etmek ve Avrupa kupalarına gitmek. Sayın Ekin Baş ile kulübümüz arasında yeniden gerçekleşen bu birlikteliğin takımımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER