Fırtına Deresi'nde öğrencilerin rafting keyfi

RİZE (AA) - Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Rize'nin Ardeşen ilçesindeki Fırtına Deresi'nde bir grup üniversite öğrencisi rafting yaptı.Rafting Milli Takımı sporcusu Furkan Yanoğlu tarafından öncelikle öğrencilere rafting...

Fırtına Deresi'nde öğrencilerin rafting keyfi

RİZE (AA) - Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Rize'nin Ardeşen ilçesindeki Fırtına Deresi'nde bir grup üniversite öğrencisi rafting yaptı.

Rafting Milli Takımı sporcusu Furkan Yanoğlu tarafından öncelikle öğrencilere rafting konusunda eğitim verildi, ardından hazırlanan botlar dereye indirildi.

Botla yaklaşık 2 kilometrelik parkuru geçen öğrenciler rafting yapmanın heyecanını yaşadı, bazıları ise zipline aktivitesine katılarak eğlendi.

Furkan Yanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 7 yıldır rafting eğitmeni olarak görev yaptığını söyledi. Rafting yapan birçok insanın korktuğunu belirten Yanoğlu, "Rafting yapmadan önce eğitim veriyoruz. Bu eğitimi verirken iyi dinlemek gerekiyor. O zaman bir sıkıntı olmuyor. Güvenli bir iniş yapmış oluyoruz." diye konuştu.

Katılımcılardan Erva Kılıç ise ilk defa rafting yaptığını belirterek, çok heyecanlı ve güzel vakit geçirdiklerini bildirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER