banner221

HADİ ASIN ARTIK ŞAMPİYON SAMSUNSPOR BAYRAKLARINI !

​​​​​​​Yılport Samsunspor' umuz; bu saatten sonra artık zirveyi de  lideriğe koşmayı da, taraftarlarıyla coşmayı da fazlasıyla haketti!

HADİ ASIN ARTIK ŞAMPİYON SAMSUNSPOR BAYRAKLARINI !

Yılport Samsunspor' umuz; bu saatten sonra artık zirveyi de  lideriğe koşmayı da, taraftarlarıyla coşmayı da fazlasıyla haketti!

Bu öyle basit bir hak değil; bu hakta, bu başarıda emek var, çaba var, hırs var, istek var, hedefe emin adımlarla yürümek deği, adeta uçmak var !

Peki ne yok ? Şampiyonluk moduna girmiş, liginde 54 puanla, lider ve 57 puanlı Giresunspor' un ardından, ikinci sıraya yerleşmiş  bir Samsunspor'a;  her nedense Samsun ili ve  ilçelerinde pek fazla, Samsunspor bayraklı  manevi destek yok !

Bazı iş yerleri dışında; niçin Yılport Samsunspor bayrakları şehirde, ilimizde ve ilçelerimizde dalgalanmıyor ? İllâ son maçtan önce mi asacağız bayrakları ? Oysa; bu takım, bu ilgiyi fazlasıyla hak ediyor.

Şehir, esnaf, il,ilçe hatta köy demeden her yeri; bugünden tezi yok, kırmızı- beyaz ve siyahlı  şanlı Samsunspor ' un dev bayraklarıyla süsleyeim ki, bize de yakışan tavır ve destek de budur. Süper Lig' e  artık iyice odaklandık.

Önümüzde; Balıkesirspor, Menemenspor (D), Bursaspor, Boluspr( D ), Ankaraspor ve Adanaspor ( D ) maçlarımız olmak üzere; 3' ü içerde ve üçü de deplasmanda 6 maçımız var. Bu maçların hepsini de potansiyel olarak kazanabiliriz ve kazanmalıyız da.

Ligde her bİr takım; rakibini yenebilir , zirâ, hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. Acak; biz gönülden inanıyor ve güveniyoruz ki; Samsunspor her  ne kadar; Adana Demirspor 52, Altınordu 52, Altay 50, İstanbulspor 48, Keçiörengücü 46 ve Tuzlaspor da 41 puanla dizimiş olsalar da Samsunspor' un da eli armut toplamıyor ya !

Elbette; Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve yönetimi, Başkan Yüksel Yıldırım da gerekli tedbirleri alıp, takımı, ligin bitişine kadar aynı ruh ve heyecan ve başarıyla şampiyonluğa taşıyacaklardır.

Vefâlı taraftarlarımız ise; he ne kadar stada giremeyip, tezahürat yapamasalar da, varlıklarını hep hissetirecekledir ve hissettiriyorlar da ! Bu takım; artık bence ilk 2' yi de, liderlik azmini de bırakmaz, bırakmamalı ve bırakmayacaktır da'

Tuzla deplasmaınıdan 10 kişi ile 2- 0 gibi önemli bir sonuçla ayrılmak, basit bir skor değil. Belki de bu güzel skor ve galibiyet; bizi iderliğe taşıyan bir sonuç olacaktıır.

Samsunspr' umuzu, futbolcularımızı, Ertuğrul bey hocamızı, teknik kadroyu, Yüksel bey başkanımızı kutlarız. Artık durmak yok, hedefe hep böyle istekli ve inançlı koşmak var.

Hadi Samsun şehri, hadi il ve ilçeler; asın artık şamiyon Samsunspor dev bayrakarını !Zirâ, gün bugündür !

Oktay ZERRİN

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER