banner221

KARADUMAN: SAMSUN ŞAMPİYONLUĞA İNANDI

Yılport Samsunspor'un Kastamonuspor'u 1-0 yendiği karşılaşmada, gol sevincini oğlu İbrahim ile birlikte yaşayan AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, istikrarlı sonuçlarına devam eden Samsunspor'un şampiyonluk hedefine ilerlediğini söyledi. Öte yandan Samsunspor, Karaduman'ın 19 Mayıs Stadyumu'nda seyrettiği 4 maçı da kazandı

KARADUMAN: SAMSUN ŞAMPİYONLUĞA İNANDI
AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta son 6 maçını kazanan Yılport Samsunspor'u Kastamonuspor ile oynanan karşılaşmada da yalnız bırakmadı. Rakibini 1-0'lık skorla geçerek puanını 22'ye çıkartan Kırmızı-Beyazlı ekip, Başkan Karaduman'ın seyrettiği hiç bir maçta puan kaybetmezken tamamından galibiyetle ayrıldı. 

SEYRETTİĞİ 4 MAÇTA 4 GALİBİYET 
Yılport Samsunspor, Başkan Karaduman'ın Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda seyrederek takıma destek olduğu maçlarda, Amed Sportif'i 1-0 yenerken daha sonraki haftalarda Ankara Demirspor'u 3-1, Gaziantepspor'u 2-0 ve son olarak Kastamonuspor'u 1-0'lık skorlarla mağlup etti. Karaduman, özel işleri nedeniyle sadece ligin 3. haftasındaki Sancaktepespor ile oynanan karşılaşmayı stadyumdan seyredemezken, Kırmızı-Beyazlı ekip, sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. 

MAÇI OĞLU İBRAHİM İLE SEYRETTİ  
Kastamonu 1966 ile oynanan zorlu 90 dakikayı seyretmek için oğlu İbrahim Asaf ile birlikte Samnsun 19 Mayıs Stadyumu'na gelen Karaduman, takıma destek oldu. Samsunspor'un golünden sonra büyük sevinç yaşayan Karaduman'a oğlu İbrahim Asaf'ın da ellerini havaya kaldırarak eşlik etmesi dikkat çekerken, bu durum büyük ilgi gördü. 

TARAFTARLARDAN "UĞUR" YORUMU 
Karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından, "Muhteşemsin Samsunspor" başlığıyla paylaşım yapan Karaduman, Kırmızı-Beyazlı yönetimi, teknik kadroyu, futbolcuları ve taraftarı tebrik etti. Bazı Samsunsporlu taraftarlar ise, paylaşımın altına, 'Uğurlu geliyorsunuz Başkanım' şeklinde yorumlar yaptı. 

TARAFTARIN EMEĞİ ÇOK FAZLA 
Yılport Samsunspor'un şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerlediğini vurgulayan Başkan Hakan Karaduman, maçın ardından canlı yayında yaptığı açıklamada, "Maçtan önce skoru sormuş olsaydınız 1-0 diyecektim. Çünkü rakibimiz güçlüydü ve maçın zor geçeceğini tahmin ediyorduk. Ancak iyi mücadele oldu. Galibiyete çok sevindik. Taraftar çok coşkuluydu. Bu galibiyette taraftarın çok büyük emeği var. İnşallah bundan sonrada güzel sonuçlar devam edecek" ifadelerini kullandı.

İNŞALLAH İSTİKRAR DEVAM EDER 
Samsunspor'un son 6 maçını kazanarak müthiş bir galibiyet serisi yakaladığına dikkat çeken Karaduman, "Futbolda istikrar çok önemli. Oynadığı son 6 maçı kazanarak Samsunspor'da şu anda istikrarlı şekilde yoluna devam ediyor. Her zaman takımımıza destek olduk, bundan sonrada olacağız. Samsun şehri şampiyonluğa inanmış durumda. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk sevinci yaşayacağız" dedi. 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER