MEVLANASPOR' A TEKKEKÖYSPOR MAÇI ÖNCESİ TATLI ZİYAFETİ

​​​​​​​U 19 Lideri Bafra Mevlanaspor' a,Tekkeköy maçı öncesi, Mevlanaspor Kulüp Başkan Yardımcısı Arif Öztürk tarafından idman ziyaretinde tatlı ikramında bulunuldu.

MEVLANASPOR' A TEKKEKÖYSPOR MAÇI ÖNCESİ TATLI ZİYAFETİ


HEDEF ELİT LİG' E YÜKSELMEK

Bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Arif Öztürk; hedeflerinin Elit Lig' e yükselmek olduğunu, bu yüzden takıma, hocalara güvendiğini ve inandığını söyledi.

Bafra Mevlanaspor, kurulduğu günden bu yana; her sene bir üst lige çıkarak süregelen alışkanlığı da bu sene bir üst lige çıkarak devam ettirmek istediklerini dile getirdi.

Arif Öztürk konuşmasında; bu yıl içerisinde A Takım kurmak ve Hedef Kulüp haline gelmek istediklerini söyledi.

MEVLANASPOR' A ERZURUM BELEDİYESPOR' DAN TRANSFER

Daha sonra Başkan Yardımcısı Arif Öztürk, Erzurum Belediyespor'dan Muhammed Baş' ı transfer ederek; güçlerine güç kattıklarını, Muhammed'in başarılı olacağına inandıklarını ve güçlerine güç katacaklarını, Yönetim olarak sporcu kardeşlerimize ve hocalarımıza, elimizden gelen desteği vermeye çalışacaklarını söyledi.

U 12 VE U 15 DE HEDEF ŞAMPİYONLUK

Başkan Yardımcısı Arif Öztürk, ayrıca U 15 ve U 12'de şampiyonluklar beklediklerini dile getirerek; Mevlanaspor' u izlemeye devam edin sözleri ile tüm takımlara sportmenlik ve başarılar temennisiyle konuşmalarını tamamladı.

MAÇA DAVET

İdman sonrası, takım kaptanlarından Sezgin ve Sefa Başkan Yardımcısı Arif Öztürk' e şampiyonluk sözü verip tatlı ziyafeti için teşekkür ettiler.

Kulüp Başkan yardımcısı Öztürk ve futbolcular Mevlana Mahallesi Sâkinleri ile taraftarları kendilerine destek vermeye davet ettiler.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER