MEVLANASPOR' DAN SONER CAN' A TEBRİK

Okullar arası Genç Erkekler, Futsal İl Şampiyonası’ nda; Bafra Özel Aday Lisesi ile Çarşamba Yıldıray Çınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Maçı’ nda, Bafra takımı, rakibi Çarşamba takımını 8-3 gibi farklı bir skorla mağlup etmişti.

MEVLANASPOR' DAN SONER CAN' A TEBRİK

İştebu farklı galibiyette önemli veetkin bir rol oynayan Soner Can adlı genç oyuncu; maçın 2,3, 6, 7, 10 ve 20. ve 25. dakikalarda kaydettiğ 6 gol, 12. Dakikada ise Metehan ile maçı 8-3 farklı kazanmıştı.

Soner Can’ ı başta; okulu Bafra Özel Lisesi idarecileri, öğretmenleri, takım ve okul arkadaşları tebrik etmişti. Bir başka tebrik de Bafra Mevlanaspor Kulübü’ nden geldi.

Bafra Mevlanaspor Başkan Yardımcısı Arif Öztürk; Çarşamba maçında 6 gol birden atarak adeta sahada yıldızlaşan ve tüm dikkatleri bir anda kendine çeken Bafra Özel Aday Lisesi oyuncusu Soner Can için şunları söyledi:

Soner Can, 2001 doğumlu olup Bafra’ da ikamet ediyor. Babası polis memuru olup kendisi Bafra Özel Aday Lisesi’ ndeokumaktadır.

Sezon başında, Samsun Atakum Belediyespor’ dan Bafra Mevlana spor’ a transfer oldu. U19 takımında 6 maç oynadı ve 5 gol attı. Kendisi; kişiliği ve karakteri ile örnek bir sporcumuz olup, derslerindeki başarısı Spor'daki başarısıyla da birleşince karakteri ile beraber mükemmel bir insan olarak bizlere olumlu yansımıştır.

Bizlere çok şeyler kattı. Şampiyonlukta en büyük pay sahiplerinden birisi olup kendisine Bafra Mevlanaspor Kulübü olarak şahsım, başkanımve yönetim kutulu adına çok teşekkür ediyoruz.

Bafra ÖzelAday Lisesi’ ndeki okul takımında göstermiş olduğu performans ve üstün başarısı, bizleri bir hayli memnun etti.

Kendisine ve okul takımına,okuluna Bafra Mevlana spor Ailesi olarak başarılar diliyor ve yürekten kutuyoruz. “

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER