banner221

SAMSUNSPOR'A BÜYÜK MÜJDE!

Samsunspor Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaret ettiği Başkan Zihni Şahin, "Samsunspor'umuzun altyapı tesisleşmesi konusundaki çabası her türlü takdirin üzerinde. Bizden istenilen saha ile ilgili gerekli mutabakata varıldı" açıklamasında bulundu

SAMSUNSPOR'A BÜYÜK MÜJDE!

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık ve Yönetim Kurulu üyeleri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Zihni Şahin, Samsunspor Kulübü'nün yapmayı planladığı altyapı tesislerinini yeriyle ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Şahin, "Büyükşehir'den istenilen alan ile ilgili gerekli mutabakata varıldı" müjdesini verdi.

'ZİHNİ ŞAHİN, SAMSUNSPOR SEVDALISI'


Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret ettikleri Başkan Zihni Şahin'i, "Gerçek bir Samsunspor sevdalısı" olarak nitelendiren Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, "Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirildiği andan itibaren daima Samsunspor'un yanında olan değerli başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendisine Atakum Belediye Başkanlığı yolunda da başarı diliyoruz" dedi.

'ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ İÇİN...'


Ziyarette, Samsunspor kulübünün Samsun-Ordu karayolu üzerindeki Petrol Ofisi Dolum Tesisleri arkasına yapılacak altyapı tesisleri konusunda proje de tüm hatlarıyla gözden geçirildi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Zihnri Şahin, "Samsun'da çocuklarımızın, gençlerimizin alkol, sigara, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan kurtulup spora yönlenmesi adına Samsunspor Kulübü'nün attığı bu adımı çok ama çok önemsiyoruz. Samsunspor'umuzun öncülüğünde gerçekleştirilecek spor altyapı tesisleri, geleceğimiz olan çocuklarımız için mükemmel bir ortam sağlayacak. Bu tesislerin gerçekleştirilmesi için istenilen mülkiyeti Büyükşehir'e ait alanın altyapı tesisleri için tahsisine yönelik izlenilecek yol konusunda mutabakata vardık. Bu konuyu şubat ayının sonuna kadar sonlandıracağız" diye konuştu.

BAŞKAN İSMAİL UYANIK'TAN TEŞEKKÜR


Başkan Zihni Şahin'in açıklamları üzerine yeniden söz alan Başkan İsmail Uyanık ise, "Bizim için, kulübümüz için, Samsunumuz için büyük önem verdiğimiz bir projede dev bir adımı atmak üzereyiz. Söz konusu sahayı imar mevzuatına ve standartlara uygun bir şekilde başta çim sahalar olmak üzere altyapı tesisleriyle donatmak istiyorduz. Başta Zihni başkanımız olmak üzere bu büyük projeye katkı sağlayacak herkese şimdiden teşekkür ediyoruz" dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER