banner221

Ünyeli sporcular başarılarıyla gururlandırıyor

ORDU (AA) - Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonunca 26 Ocak- 5 Şubat'ta Antalya'da gerçekleştirilen Türkiye şampiyonasında minikler kategorisinde şampiyon olan Ünyeli Ahmet Asaf Kurt ve Emirhan Tombaş, başarılarıyla gururlandırıyor.Ünye...

Ünyeli sporcular başarılarıyla gururlandırıyor

ORDU (AA) - Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonunca 26 Ocak- 5 Şubat'ta Antalya'da gerçekleştirilen Türkiye şampiyonasında minikler kategorisinde şampiyon olan Ünyeli Ahmet Asaf Kurt ve Emirhan Tombaş, başarılarıyla gururlandırıyor.

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Selami Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sporun çocukların fiziki gelişimlerinin yanı sıra okul başarısına ciddi manada katkı sağladığını söyledi.

Her iki sporcunun da 3 yıl üst üste aralıksız şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attığını ifade eden Kurt, "3 yıl aralıksız başarı federasyon tarihinde bir ilk. İnşallah 18 yaşına gelene kadar 11 yıl üst üste başarı gösterirler. Onlarda o gayreti, o çalışkanlığı görüyoruz." dedi.

Antrenör Kenan Balcıoğlu ise gelecek vaat eden sporcularının yanlarında olduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Sporcularımızı kutluyorum, yaklaşık 3 yıldır ter döktüler, 3 yıldır üst üste şampiyon oldular. Ailelerinin destekleri ile biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Gelecek vaat eden sporcular, kendilerini zaten gösteriyorlar. Bizler geleceklerine ışık tutmak için elimizden geleni yapıyoruz. Başarıları ile mutlu oluyoruz. Sporcularımızı kutluyorum. İnşallah bizi ve bayrağımızı en güzel yerlere taşırlar."

İlkokul 3. sınıf öğrencisi Ahmet Asaf Kurt, hayalinin dünya çapında mücadele eden bir sporcu olmak olduğunu kaydederek, 3 yıl üst üste şampiyon olmanın kendisi için büyük bir gurur olduğunu söyledi.

Emirhan Tombaş ise hem okulda hem de sporda başarılı olduğunu ifade ederek, "İsteyerek bu spora başladım. Hem derslerime çalışıyorum hem de spor yapıyorum. 3 yıldır geliyorum, 3 yıl üst üste Türkiye Şampiyonu oldum ve devamını getirmek istiyorum." diye konuştu.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER