Terör Nasıl Biter?

Türkiye 35 yılı aşkın bir zamandır PKK terörüyle uğraşıyor. Devletin karşısına sürekli, yeni yapılandırılmış partiler ve örgütler çıkıyor. Birisini teşhis ediyor, elemanlarını belirliyor, tam yok edecekken, başka taraflardan diğer örgütler çıkıyor devletin karşısına. Ama hepsinin de amaçları bir;

Devleti zafiyete uğratarak, toplumu uzlaşmaz kamplara bölerek, Türkiye’yi parçalanmanın eşiğine getirmek. Kürdistan’ın kurulabileceği zemini oluşturacak şartları hazırlamak…

Hem Devletin, Hükümetin, hem de TV’lerde, gazetelerde terörle ilgili yapılan yorumların bütününe baktığımızda, ne devlet ve hükümetin ne de yorumcuların hala terörün arka planına henüz parmak basmadığını görüyoruz. 35 – 40 yıldır, Perde önünde oynatılan Hacivat – Karagöz ile meşgulüz.

Eğer böyle gidersek, 35 yıl daha terörle yatıp kalkmak zorunda kalırız. Terörden kurtuluşumuz olmaz.

                                                    Terör Nasıl Çözülür?

Önce teşhisi tam olarak koyalım.

Terör organizasyonlarını kimler yapıyor?

Sayın Cumhurbaşkanımızın terör örgütü için kullandığı “PKK taşeron bir örgüttür” tesbitinin arka planında kimler var? Kısacası, PKK’yı kimler niçin kullanıyor.

Problemi çözmek için, denklemi kuralım.

Büyük İsrail’in kurulabilmesi için, Suriye, Irak, Mısır, Lübnan, Ürdün gibi devletlerin ortadan kalkması, Türkiye’nin de parçalanarak, doğu ve güneydoğusunun koparılması, burada bir Kürdistan kurulması gerekiyor.

Siyonizm denilen bu projenin tahakkuku için Yahudi devletinin yanında, İsrail dışındaki Yahudi Lobileri de kolları sıvamışlar.  Çevremizdeki tüm ülkelerin yönetimini de bu projenin gerçekleşmesi için ikna etmişler.

Tüm bu projelerin tahakkuku için kurulan organizasyonun başında da İngiltere var.

Son aşamada İsrail, bu devletlerin tamamını bir araya getirdi; Rusya, ABD, İngiltere, AB birlikte hareket ediyorlar.

Türkiye’nin ABD’ye karşı gerekirse “Rusya” planı da yok edilmiş durumda.

Eğer Irak ve Suriye politikalarında, ABD projesine uygun hareket etmeseydik, bu ifade ettiğim tezgahı parçalayabilecek olan kendi projemizi uygulasaydık, One Minute çıkışını devam ettirip gevşekliğe düşürerek “İsrail’e ihtiyacımız var” diyerek zaaf göstermeyip aynı kararlılıkla yolumuza devam etseydik bu çemberi parçalardık. Rahmetli Muhsin Başkanın bir sözü vardı. Ben onu çok isabetli bulurdum. Derdi ki, “ Ya Korkularımızla kıyamete kadar kucak kucağa yaşayacağız, ya da, Yeter lan deyip ayağa kalkıp yürüyeceğiz”

Zaman kaybetmeye fırsatımız yok.

 İsrail başta olmak üzere, Büyük İsrail (Siyonizm) Projesine destek veren şer güçlerin tamamına meydan okuyarak; ( Ey PKK terörünün arkasında olan, onu başımıza bela eden Terörist Devletler. Sizin tüm aleyhimizde yaptığınız planları biliyoruz. İşte belgeler. Size bir gün müsaade ediyorum. Ülkemdeki tüm ajanlarınızı geri çağırın, yoksa yarından itibaren hepsini tutuklayıp kurşuna dizdireceğim. Türkiye’yi bölmeye yönelik eylemlerin destekçisi olmaktan vazgeçinceye kadar, tamamınızla ilişkiyi kesiyorum” demesi lazım. Ve bunu da yapması gerekir.

Ayrıca, bu  büyük planı yayın organlarından tüm dünyaya deklare etmesi icap eder.

Ardından, Dünya halklarına da, bir demeç geçerek “Ülkelerinizin yöneticileri İsrail’in hegomanya girmiştir. Ülkelerinizdeki Yahudi lobileri, yöneticilerinizi mazlumların katledilmesine sebep olacak şekilde kullanmaktadır. Onları uyarın” diyerek harekete geçirmelidir.

Rusya’nın tasallutu altındaki Türk halklarına da hitap ederek onları Rusya’ya karşı tahrik etmeli, Rusya’yı kendi içine dönük bir uğraşının içerisine hapsetmelidir.

Bu çıkış ve haykırış, Ortadoğu ve Kafkasya hatta Afrika halkları arasında korkunç bir hareketlenme, emperyalizme ve Global Terör devletlerine karşı bir başkaldırı başlatacaktır.

                      Bu Kurtuluş Getirir Mi?

Eğer şüpheniz varsa, size bir değerlendirme ölçüsü sunayım.

“30 – 40 yıl önce, komünizmin yayılışı, Rus emperyalizminin, irili ufaklı bir yığın devleti yutuşunu nasıl önleriz? Sorusuna çareler aranır.

Bir devletin temsilcisi derki, “ Arkadaşlar bundan kolay ne var. Rusya’da 50 milyon’u aşkın Müslüman Türk yaşıyor. Onları silahlandıralım, Rusya’ya karşı kışkırtalım. Onlar Rusya’yı durdurur” Bu teklif üzerine İngiliz temsilci endişeyle ortaya atılır. “Arkadaşlar, siz neler söylüyorsunuz. 50 milyon Türk’ün eline Rusya’yı durduracak kadar silahı verdiğinizde, sonra bu 50 milyon Türk’ü hangi güçle durduracaksınız?”.

İşte çözüm bu ayağa kalkışta. Unutmayalım, Sadece Türkiye 80 Milyon. Türkiye’nin bu kararlılığı göstermesi, zaten sorunun %80’ini çözer. Yeter ki, karar verelim, kendimize güvenelim…

Gazetemin bu sayısında APO’nun sorgulanmasından bazı ifadeleri yayınlıyoruz. Onları okuyun, yorumumun ne kadar isabetli olup olmadığına lütfen öyle karar verin.

Bu münasebetle, tüm terör şehitlerimize Yüce Mevla’dan rahmet ve mağfiret niyaz ediyorum. Yaralılara da acil şifalar diliyorum. Bu menfur olayların son olmasını temenni ediyorum.  

YORUM EKLE