banner221

VAMPİRLER NESLİ AMERİKALI VE KIBRIS-6-

 Türkiye, 1950’de Kore savaşından sonra ABD ile dost ve müttefik olur; NATO’ya gireriz… 1964’te, Kıbrıs’ta soydaşlarımıza yapılan katliam tarihe “KANLI NOEL” olarak geçer. ABD’leri ve Batı dünyası bugün olduğu gibi dün de kılını kıpırdatmaz, olayları el altından desteklerler… 

 Dost ve müttefikimiz ABD’leri, 1974’te Kıbrıs’ta Rumların yaptığı katliama dur demek için yaptığımız ”BARIŞ HAREKÂTINDA DA” ambargo koyarak “verdiğimiz silahları kullanamazsınız” der…

                1974’te Kıbrıs Cumhurbaşkanı bir Başpiskopos olan MAKARİOS’TUR… “ENOSİS” fikrinin savunucusu, terör örgütü “EOKA”NIN açık destekçisi olan bu Papazın amacı adayı Helenleştirmektir… Bunun için Kıbrıs’ta saldırılara göz yumulur, şımaran Rumlar saldırılarını giderek artırır, dünya da olaylara seyirci kalınca Türkiye olaylara müdahale kararı alır. İlk bomba da 20 Temmuz 1974 günü Kıbrıs’a düşer.

Bütün dünya radyolarından devrin Başbakanı Bülent Ecevit’in: “Türk Silahlı Kuvvetleri Kıbrıs’a indirme ve çıkartma harekâtı başlatmış bulunuyor…” sesini duyar; Türk halkı sokaklara dökülür, Askerlik Şubelerinin önleri gönüllü asker olmak isteyenlerle dolar, Türk ordusuna yardım kampanyaları başlatılır.

Müdahale sonrasında Yunanistan’da ki Cunta idaresi ve Kıbrıs’taki Nikos Sampson hükümeti devrilir. Türkiye, İngiltere ve Yunanistan’ın katılımıyla toplanan Cenevre Konferansından netice çıkmaz, Türkiye yalnız bırakılır…

Tek başına bırakılan Türkiye başının çaresine bakmak için 14 Ağustos’ta Ayşe’yi tatile çıkarır, üç günlük bir harekât ile (16 Ağustos’ta) Türk tarafının sınırını çizerek muharebeyi durdurur. Dünyanın her tarafında kan akıtan ABD, Kıbrıs’ta akıtılan soydaşlarımızın kanına seyirci kalır.

ABD’nin 8’nci ordusu, Türk Ordusu tarafından Kore’de yok olmaktan kurtarılınca Türk Ordusu ve Türk Milletine övgüler yapılıyor… Türk Milleti kendi evladının katledilmesine Kıbrıs’ta dur deyince Amerika ambargo koyuyor! Türk’ün evladı, bunu unutma; “ KÜFÜR BİR MİLLETTİR!”

 ABD, Ecevit Hükümetine sert tepki gösterir. ABD Kongresinde savunma amaçlı verilen silahların harekât ta kullanılamayacağını söylerler. 5 Şubat 1975’te Amerikan Kongresi Türkiye ye karşı silah ambargosu kararı alarak  “ AMERİKAN” dostluğunu gösterirler.

Bunun üzerine “Büyük Türk Devletinin” buna verdiği ilk cevabı da  “Kıbrıs’ta Türk Federe Devleti’nin” kurulduğunu ilan etmek olur. 25-Temmuz 1975’te Türkiye verdiği bir notayla1969 tarihli Türkiye- ABD Savunma İşbirliği Antlaşmasını askıya aldığını, Türkiye’de ki bulunan bütün üs ve tesislerinin Türk Silahlı Kuvvetlerinin kontrol ve gözetimi altına alındığını açıklamak olur.

 “Büyük Devlet” Amerika yelkenleri indirmiş, bu coğrafyada Türkiye’yi karşısına alarak bir şey yapılamayacağını anlamıştır. 1978 yılında ABD Başkanı Jimmy Carter’in girişimleri sonucunda ambargo kaldırılmıştır…   

   Amerika 70 milyon Kızılderili’yi yok ederek kurulur. Japonya’da 300 milyon insanı buharlaştırır… 1950-1953 Kore, 1956-Süveyş Kanalı, 1958 Lübnan, 1962 Küba Domuzlar Körfezi, 1965 Dominik Cumhuriyeti, 1961-1975 Vietnam, 1983 Lübnan-Grenada, 1989 Panama, 1991 Körfez Savaşı, 1992-1993 Somali’de iç savaş,1994 Haiti, 1999 Sırbistan-Kosova, 2001’den sonra Afganistan, Libya, Irak, Suriye’de kan içiyor… Şimdi siz söyleyin, vampirlik bu değilse nedir dostlar?  Sağlıkla kalın.

YORUM EKLE