banner223

YAKAKENT 100.YIL İLKOKULU'NDAN 100.YIL ETKİNLİKLERİ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının Samsun’a çıkışının 100. Yılı etkinlikleri kapsamında okulumuzda Öğrenci, Öğretmen ve Velilerle birlikte halka açık bisiklet şenliği ve resim sergisi düzenlenmiştir.

YAKAKENT 100.YIL İLKOKULU'NDAN 100.YIL ETKİNLİKLERİ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının Samsun’a çıkışının 100. Yılı etkinlikleri kapsamında okulumuzda Öğrenci, Öğretmen ve Velilerle birlikte halka açık bisiklet şenliği ve resim sergisi düzenlenmiştir. Bu kapsamda öğrencilerin sportif bakış açılarını geliştirebilmek, sağlıklı kalabilmek, bisiklet binmeyi sevdirmek, bisikletli ulaşıma özendirmek, sürdürülebilir ve yaşanabilir şehir olma vizyonuna dikkat çekmek amacıyla Cumhuriyet Meydanından start verildi. Bisikleti olan velilerimiz bisikletleri ile bisikleti olmayanlar yürüyerek şenliğe destek verdi.

Bisiklet şenliğimizin yanında öğrencilerimizin yapmış oldukları resimler de sergilendi. Bisiklet şenliği bir anda yerini görsel şenliğe bıraktı. Sergimizde ve şenliğimizde Yakakent Kaymakamı Sayın Bahar KAYA, Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA,İlçe Jandarma Komutanı Gürkan DEMİR ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇİÇEK bizi yalnız bırakmadı.

Öğleden sonra “Okul Dışarıda Günü” etkinlikleri kapsamında sahile gidilerek uçurtma uçurma , taş boyama, taştan resimler yapma, deniz kabuğu ve dal parçaları ile çerçeve yapma, yarışmalar, oyunlae ve doğa gözlemi gibi faaliyetler yapıldı.    

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER