Hüseyin Kıyma`dan esnaf ziyaretleri

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, merkez mahallesi esnaflarını tek tek ziyaret etti. Esnaflarla ve vatandaşla sohbet edip, sorunlarını, şikâyetlerini dinledi.

Hüseyin Kıyma`dan esnaf ziyaretleri

Vatandaşlar ve esnaflar ile bir araya gelerek istek, önerileri ve sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkanı Kıyma, esnaflarla birlik ve beraberlik içerisinde olmak, onlarla fikir alışverişinde bulunmak üzere bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade edip, bol kazançlar diledi.

Ziyaretler sırasında yaklaşık 3,5 yıllık görev süresi içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdiklerini ve ortak akılla sorunları çözmenin daha sağlıklı olduğunu belirten Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, “Belediye çalışmalarını halka anlatarak onları dinliyor ve esnaflara projeler hakkında bilgiler veriyoruz. Vatandaşlarımız ile bire bir iletişim kurup onların görüş ve önerilerini alıyoruz. Hepsinden önemlisi vatandaşlarımızla birebir görüşerek esnaflarımıza, her zaman yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz. Hizmet sevdalısı, milletin hizmetkârı olarak, halkın yanında halkımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2018, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER