Kıyma,  STK Başkanlarıyla Kahvaltıda Buluştu

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçede ve Şehir dışında faaliyet gösteren Yakakent Dernek Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Belediyemizin düzenlediği kahvaltı programında bir araya geldi.

Kıyma,  STK Başkanlarıyla Kahvaltıda Buluştu

Düzenlenen kahvaltı programına Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, YADEF Genel Başkanı Hasan İnce, SAMKON - YADEF Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevellisi Dursun Şahin, AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Sefer Tek, Samsun Yakakent Darıca Yakakent’iler Derneği Başkanı İlhan Korkmaz, Maltepe İnşaatçılar Derneği Başkanı Aydın Köse, Samsun Yakakent Çepni Mahallesi Derneği Başkanı Esat Şahin, Samsun Yakakent Büyükkırık Mahallesi Derneği Başkanı Hamit Korkmaz, Samsun Yakakent Sarıgöl Mahallesi Derneği Başkanı Naci Mete, Samsun Yakakent ve Alaçamlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Kudret Tek, Yakakent Yelken Amatör Denizcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Kahya, Yakakent Denizspor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa İnan ve Dernek üyeleri katıldı.

Güzel bir sohbetin ardından konuşma yapan Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma; programın amacının Yakakent’iler olarak bir arada vakit geçirmek ve kaynaşmak olduğunu belirterek “Gönlümüzden, yüreğimizden ve aklımızdan geçenleri paylaşmak, dostlarımız ve sevdiklerimizle özlem gidermek, Belediye ve Dernek faaliyetleri hakkında konuşabilmek için kahvaltı bahane olsun, hoş bir sohbette buluşalım istedik. Bizleri kırmayıp davetimize katıldığınız için Yakakent Belediyesi adına şükranlarımı sunuyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Derneklerimizin her zaman yanındayız. Birlik ve beraberlik içerisinde her çalışmaya hazırız. Çünkü hepimizin ortak noktası İlçemiz Yakakent. Allah’ın izniyle Yakakent’i hep beraber gelecek nesillere tam bir Yakakent bırakmak hedefimiz. Sanayiden tarıma, eğitimden sosyal alanlara varana kadar İlçemizi geliştireceğiz” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER